Închide meniul

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Bad Homburg! Campioana noastră a spulberat-o pe americancă în ultimul duel direct

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 iunie 2022, 20:23

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Bad Homburg! Campioana noastră a spulberat-o pe americancă în ultimul duel direct

Simona Halep - Amanda Anisimova, în sferturi la Bad Homburg

Simona Halep - Amanda Anisimova, în timpul meciului de la Roland Garros 2020 / Profimedia

Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Bad Homburg. Campioana noastră va lupta cu sportiva din SUA pentru un loc în semifinalele turneului din Germania. Halep s-a impus clar în ultimul duel direct cu Anisimova, de  la Roland Garros 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) s-a calificat în sferturi la Bad Homburg după ce a învins-o pe Tamara Zidansek, scor 6-0, 6-3, după o oră și 6 minute. În runda următoare, jucătoarea din Constanța va da piept cu Amanda Anisimova, sportiva de 20 de ani aflată pe locul 25 în clasamentul WTA.

Simona Halep va da piept cu Amanda Anisimova în sferturi la Bad Homburg

În optimi, Anisimova a învins-o categoric pe Ann Li, scor 6-0, 6-2, după un joc care a durat numai 52 de minute.

De-a lungul timpului, Simona Halep și Amanda Anisimova s-au mai întâlnit de două ori și și-au împărțit victoriile. Cele două s-au întâlnit prima oară în sferturile de la Roland Garros 2019, când americanca s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4.

„Simo” și-a luat revanșa un an mai târziu, tot la Roland Garros, însă în „16-imi”. Sportiva noastră n-a avut milă de Anisimova și a câștigat cu 6-0, 6-1, după 55 de minute.

Reclamă

Ce spunea Simona Halep după victoria categorică împotriva Amandei Anisimova, de la Roland Garros 2020

„Am jucat foarte bine, am jucat exact ce trebuia. S-au schimbat lucrurile față de anul trecut, știam ce trebuie să fac ca să câștig în fața ei. Știam că trebuie să returnez bine. Am fost foarte încrezătoare pentru că lucrurile au mers bine la antrenament.

Cred că a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open, am stat acasă și m-am pregătit ca să fiu foarte puternică pe zgură. Îmi place să joc pe zgură și mă bucur să fiu la Roland Garros”, spunea Simona Halep, pentru eurosport.ro, după victoria din 2020.

După acea victorie răsunătoare, Simona Halep a fost eliminată în turul următor, de Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6. Ulterior, poloneza a câștigat marele trofeu de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Pe tabloul masculin, principalul favorit rămâne Novak Djokovic, care a pierdut recent fotoliul de lider mondial. Rafael Nadal este favoritul 2, în timp ce starul în ascensiune, Carlos Alcaraz, este cotat cu a 5-a şansă.

De precizat este faptul că anul acesta nu se vor acorda puncte în turneul de la All England Club. Decizia vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal.

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la turneul la Eastbourne. Românca a acuzat probleme medicale înainte de setul doi, şi a decis să pună punct întâlnirii cu Anhelina Kalinina la scorul de 0-6, 1-2.

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la turneul de la Eastbourne, după ce duminică a fost eliminată şi în semifinalele de la Birmingham, de Shuai Zhang. Sori se pregăteşte acum de cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Bad Homburg
  • Campioana noastră a spulberat-o pe americancă în ultimul duel direct

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și