Închide meniul

Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 6-3! Românca a oferit o lecţie de tenis şi s-a calificat în „sferturi” la Bad Homburg

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2022, 20:12 / Actualizat: 13 februarie 2024, 23:27

Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 6-3! Românca a oferit o lecţie de tenis şi s-a calificat în „sferturi la Bad Homburg

Simona Halep - Tamara Zodansek, în optimi la Bad Homburg

Simona Halep, în timpul unei partide/ Hepta

Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 6-3, în optimile de finală ale turneului de la Bad Homburg. Românca s-a calificat în sferturile turneului din Germania după o victorie de senzaţie, în numai 66 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat la zero primul set, dar a fost condusă cu 3-1 în actul  secund. A avut o revenire fabuloasă şi s-a impus categoric. În turul următor se va duela cu Amanda Anisimova.

Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 6-3

Update 20.12: Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 6-3. Set! Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Bad Homburg!

Update 20.10: Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 5-3. Revenire senzaţională a Simonei, care e la un pas de câştigarea meciului.

Update 19.58: Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0, 1-3. Zidansek a început cu break actul secund şi conduce acum cu 3-1.

Reclamă

Update 19.38: Simona Halep – Tamara Zidansek 6-0. Simona Halep a avut nevoie de numai 29 de minute pentru a câştiga primul set! Adversara ei nu a avut nicio şansă.

Update 19.14: Simona Halep – Tamara Zidansek 3-0. Campioana noastră domină şi s-a distanţat la conducerea meciului.

Update 19.10: Simona Halep – Tamara Zidansek 2-0. „Simo” a reuşit break-ul după un game extrem de încins.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.10: Simona Halep – Tamara Zidansek 1-0. Start perfect pentru campioana noastră în optimile de finală!

Update 19.08: Simona Halep serveşte prima.

Update 19.02: Începe acum meciul Simona Halep – Tamara Zidansek.

Update 18.58: Meciul Simonei Halep urmează să înceapă în scurt timp.

Simona Halep va evolua miercuri, în ultimul meci de pe terenul central din complexul de la Bad Homburg. Partida româncei va fi a patra partidă a zilei, şi va începe în jurul orei 19:00.

Simona Halep şi Tamara Zidansek se vor întâlni pentru prima dată în circuitul WTA. Jucătoarea din Slovenia a învins-o în turul precedent pe Yuliya Hatouka, locul 214 mondial. Zidansek a depăşit-o pe bielorusă în trei seturi, scor 2-6, 6-1, 6-4.

Simona Halep este a patra favorită a turneului de la Bad Homburg, la care evoluează în premiră. Românca se pregăteşte de al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, care va debuta pe 27 iunie. Românca va reveni pe iarba de la All England Club după 3 ani. La ultima apariţie, în 2019, Simo reuşea să câştige turneul, după o finală cu Serena Williams.

Reclamă

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Katerina Siniakova

Simona Halep a câştigat dramatic partida cu Siniakova. Românca a fost condusă cu 3-0 în setul al doilea, după ce deja pierduse primul act. Simo a continuat însă să creadă că poate reveni şi a rămas concentrată, chiar și în momentul când Sinikova a cerut time-out medical.

„Sunt foarte fericită că am revenit, a fost un meci dificil, am crezut în mine. Fiecare meci e important, am luptat. Nu m-am dat bătută. (n.r. – Cum ai reacționat la time-out-ul medical?) Încerc să mă obișnuiesc, azi a fost bine, nu mi-am pierdut concentrarea. Anul trecut am fost accidentată și nu am putut juca aici, ador oamenii de aici, mulțumesc tuturor. E o plăcere să fiu aici. E bine că am câștigat, am șansa să joc mai mult aici”, a spus Simona Halep, conform digisport.ro.

La 3-0 pentru adversară, Simona Halep a avut o serie de șase game-uri consecutive câștigate și a trimis meciul în decisiv.

Simona Halep, revenire spectaculoasă în primul tur la Bad Homburg

Deși a început mai bine setul al treilea și a condus cu 4-1, Simona tot s-a chinuit pentru victorie. Siniakova a strâns scorul până la 5-4, dar n-a fost suficient pentru a forța un tie-break. Halep a închis setul la 6-4.

În turul doi, Halep va evolua în premieră cu sportiva cehă Tamara Zidansek locul 58 mondial.

Accederea în optimi este recompensată cu 3.737 de euro şi 30 de puncte WTA.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, printre favorite la Wimbledon

Simona Halep, locul 19 WTA, a fost desemnată de oficialii turneului de la Wimbledon cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului. Sorana Cîrstea, ocupanta poziţiei 32 în clasamentul WTA, este cotată cu şansa 26 în turneul londonez.

Principala favorită la cucerirea trofeului de la Wimbledon este liderul mondial, Iga Swiatek, care se află într-o formă de senzaţie anul acesta. Cea de-a doua favorită este estonianca Anett Kontaveit, iar cea de-a treia Ons Jabeur, proaspăt câştigătoare la Berlin.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și