Închide meniul

Simona Halep, răspuns dur pentru Jelena Ostapenko: „Arată foarte mult caracterul ei și cam atât aș putea să spun”. Ce spune despre eliminarea de la Doha

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2022, 14:55

Simona Halep, răspuns dur pentru Jelena Ostapenko: „Arată foarte mult caracterul ei și cam atât aș putea să spun. Ce spune despre eliminarea de la Doha

Simona Halep, răspuns dur pentru Jelena Ostapenko

Getty Images

„Arată foarte mult caracterul ei și cam atât aș putea să spun”, a fost declaraţia Simonei, la revenirea în ţară. Asta după ce, la 5-0 în setul decisiv, Jelena a fost surprinsă râzând în hohote, un gest nepotrivit ţinând cont de momentul delicat în care se afla adversara ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep i-a răspuns Jelenei Ostapenko

„Cel mai important lucru a fost că nu a contat scorul, dar când am jucat agresiv, am câştigat meciul. Mai ales finala de la Roland Garros. Chiar dacă eram aproape să pierd, când am făcut pasul în teren şi am fost agresivă, nu a putut să ţină ritmul cu mine”, spunea Ostapenko, înaintea duelului de la Dubai.

Simona Halep şi Jelena Ostapenko s-au întâlnit de două ori până acum. Prima dată, cele două s-au înfruntat în finala turneului de la Roland Garros, din 2017, când jucătoarea din Letonia s-a impus. Halep şi-a luat revanşa şi a învins-o la Beijing, chiar în acelaşi an.

Citește și:

Simona Halep, explicaţii după eşecul cu Caroline Garcia

Simona Halep (27 WTA) a pierdut, surprizător, încă din primul tur al turneului de la Doha. „Simo” avea un singur eșec în opt meciuri cu jucătoarea din Franța, înainte să fie eliminată din manșa inaugurală. La revenirea în ţară, ea a oferit noi explicaţii.

”Eu consider că mereu se poate mai mult, așa gândesc zi de zi. Am jucat destul de slab, nu am simțit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar și ea a fost foarte agresivă. Așa s-a terminat.

Reclamă

Aș fi fost mai supărată, dar și acum sunt, trebuie să văd ce pot face împotriva acestor jucătoare, care lovesc foarte puternic. O să joc turneele pe care le joc mereu, am clasament bun încă”, a transmis Simona Halep.

Simona Halep avea cifre excelente cu Caroline Garcia

Simona Halep și-a dorit să facă o figură frumoasă la Doha, acolo unde a întâlnit-o, în manșa inaugurală, pe una dintre „victimele” ei preferate. De-a lungul carierei, Halep s-a mai duelat de 8 ori cu Garcia, reuşind să se impună de 7 ori.

Ultima oară, cele două se întâlniseră în martie 2021, la Miami, când „Simo” s-a impus în decisiv, scor 3-6, 6-4, 6-0. Singura victorie a jucătoarei din Franța data din 2017, la Beijing, scor 6-4, 7-6(3).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jelena Ostapenko a avut un comportament ostentativ la adresa Simonei Halep
  • Ostapenko a eliminat-o pe Halep, în semifinalele de la Dubai

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:05 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 Vezi toate știrile
Citește și