Închide meniul

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati! Probleme pentru campioana noastră cu 12 zile înainte de US Open

Cosmin Cioboată Publicat: 17 august 2022, 23:42

Reclamă
Simona Halep s-a retras de la Cincinnati! Probleme pentru campioana noastră cu 12 zile înainte de US Open

Mats Wilander nu îi dă nicio şansă Simonei Halep la Wimbledon

Simona Halep, în timpul partidei din primul tur de la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, cu două ore înaintea meciului din turul 2, cu Veronika Kudermetova. WTA Insider a anunțat că jucătoarea din România a luat această decizie radicală din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a avut un program extrem de încărcat în ultimele zile. Simona a jucat 7 meciuri în ultimele 10 zile, reușind să le câștige pe toate.

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati! Probleme pentru campioana noastră înainte de US Open

După ce a reușit un turneu de vis la Toronto, unde a câștigat trofeul, „Simo” a plecat la Cincinnati. În primul tur al turneului din SUA, campioana noastră a învins-o pe Anastasia Potapova, scor 6-4, 3-6, 6-3, la capătul unei partide care a durat peste două ore.

Oboseala și-a spus cuvântul, iar Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Cincinnati înaintea duelului din turul 2, cu Veronika Kudermetova, programat în această noapte.

WTA Insider a anunțat că sportiva din Constanța a hotărât să se retragă din cauza unei accidentări suferite la coapsa dreaptă. Vestea le dă mari fiori fanilor Simonei, ținând cont că jucătoarea noastră se pregătește pentru US Open.

Reclamă

Grand Slam-ul din SUA va începe în mai puțin de două săptămâni, pe 29 august.

Simona Halep a revenit în TOP 10 WTA, după ce a câștigat turneul de la Toronto

Simona Halep a triumfat în turneul de la Toronto, după o finală colosală cu Beatriz Haddad Maia. Românca a învins dramatic, în set decisiv, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, la căptul unei partidei ce a durat peste două ore de joc.

Simona Halep a urcat 9 poziţii, după succesul de la Toronto. Înaintea turneului, Simo ocupa locul 15 WTA. Românca a acumulat 900 de puncte după succesul din Canada, fapt ce a propulsat-o înapoi între cele mai bune jucătoare ale lumii, la fix un an după ce a ieşit din Top 10 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a ajuns la un total de 3255 de puncte, după turneul canadian, iar diferenţa faţă de top 4 este de aproximativ 900 de puncte. Simo poate ajunge pe 4 dacă va câștiga turneul, iar Paula Badosa și Ons Jabeur nu vor trece de turul 2.

Ce a spus Simona Halep după ce a câștigat trofeul la Toronto

La Toronto, Simona Halep a câștigat primul său trofeu alături de antrenorul francez Patrick Mouratoglou. Începând de luni, sportiva de 30 de ani va urca pe locul 6 în clasamentul WTA.

La festivitatea de decernare a trofeului de la Toronto, Simona Halep a avut un mesaj special pentru Patrick Mouratoglou.

În același timp, „Simo” a felicitat-o pe Beatriz Haddad Maia pentru jocul prestat în finală.

“Vă mulțumesc! Este greu să încep de undeva discursul, pentru că sunt multe lucruri de. spus și sunt epuizată după bătălia de azi. Felicitări Beatriz pentru astăzi, mi-ai dat mult de muncă. Îți doresc mult succes la US Open. Am câștigat de două ori la Montreal și îmi doream să câștig și aici, la Toronto, în fața voastră, a românilor, canadienilor și brazilienilor. Vă mulțumesc că ați venit astăzi.

Patrick, îți mulțumesc că ai încredere în mine și sper că te-am făcut mândru cu acest trofeu. N-am jucat așa cum mi-aș fi dorit, dar am luptat și am câștigat. Acum două luni nu m-aș fi gândit că voi putea să câștig un astfel de trofeu.

Le mulțumesc și voluntarilor, acum două zile am făcut o poză cu ei și mi-au purtat noroc”, a spus Simona Halep, după ce a devenit campioană la Toronto, pentru Digisport.

Reclamă

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și