Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la primul turneu oficial din 2021, la care va participa. Când se poate întâlni cu Iga Swiatek, coşmarul de la Roland Garros

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 9:01

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la primul turneu oficial din 2021, la care va participa. Când se poate întâlni cu Iga Swiatek, coşmarul de la Roland Garros

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep

Turneul va debuta duminică, iar Simona Halep are va avea liber în primul tur. În schimb, în turul al doilea, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Anastasia Potapova (101 WTA) și Whitney Osuigwe (162 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Optimile de finală, Simona Halep poate da peste una dintre Laura Siegemund (Favorita 16), Zarina Diyas, Destanee Aiava și Chloe Paquet.

Simona Halep poate întâlni în sferturi coşmarul de la Roland Garros. Astfel, Halep o poate juca cu Iga Swiatek, cea care a eliminat-o la Roland Garros. 

Pe aceeaşi parte de tablou se mai află Aryna Sabalenka, Mihaela Buzarnescu, Polona Hercog, Qiang Wang și Karolina Muchova.

Performanţă uimitoare pentru Simona Halep! 7 ani consecutivi în Top 10

Simona Halep a avut un mesaj special pe 28 ianuarie, chiar în ziua în care a ajuns la 7 ani consecutivi petrecuţi în Top 10. Campioana noastră a ajuns la 346 de săptămâni la rând între cele mai bune jucătoare ale lumii.

Reclamă

"Cu 7 ani în urmă, am debutat în Top 10 WTA. 346 săptămâni mai târziu, sunt încă acolo. Ce călătorie frumoasă a fost. Sunt mândră de acestă serie şi de-abia aştept să văd ce va urma", e mesajul postat de Simona, pe Twitter.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și