Închide meniul

Simona Halep și Horia Tecău, anunț spectaculos. Vor juca împreună la Cluj-Napoca. „Va fi un demonstrativ de sărbătoare”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2021, 17:31

Simona Halep și Horia Tecău, anunț spectaculos. Vor juca împreună la Cluj-Napoca. „Va fi un demonstrativ de sărbătoare

Simona Halep și Horia Tecău participă la Sports Festival 2022

Captură Instagram

Campioana noastră tocmai le-a spus fanilor, pe contul ei de Instagram, că este nerăbdătoare să revină la Cluj-Napoca. Și Horia Tecău, cel care și-a anunțat retragerea din tenis la finalul lunii trecute, a avut un mesaj emoționant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Horia Tecău și-au anunțat participarea la Sports Festival

Doresc sa va anunt ca fac echipă cu Horia și jucăm împreună la Sports Festival, în iunie 2022! Va fi un demonstrativ de sărbătoare, dedicat carierei extraordinare a lui Horia!

Horia Tecău, pentru mine e o plăcere să joc alaturi de tine, acasă. Ne vedem la Cluj!

Save the date: 10 iunie 2022„, a fost anunțul făcut de Simona Halep pe rețelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Anul acesta a fost unul special pentru mine, dar anul viitor se anunță deja extraordinar. Pentru că vreau sa rămân aproape de sportul care m-a format ca performer și ca om, am început deja pregătirile pentru un regal sportiv de excepție, care va avea loc în vara lui 2022: un meci demonstrativ cu multe surprize, invitați și momente speciale, prin care să sărbătorim bucuria de a fi pe teren, așa cum am făcut-o de fiecare dată în activitatea mea.

O voi avea alături pe campioana @simonahalep și, sper, pe fiecare dintre voi, în număr cât mai mare. Ne vedem la Cluj-Napoca, în iunie, la @sportsfestival 2022!„, a reacționat și Horia Tecău.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va participa la 3 turnee în ianuarie 2022

Simona Halep începe noul an în forţă. De pe 4 ianuarie va participa la Melbourne Summer Set, turneu ce se va termina pe 9 ianuarie.

După aceea, Simona Halep va merge la turneul de la Sydney, ce se va desfăşura în perioada 10 – 15 ianuarie 2022. Între 17 ianuarie şi 30 ianuarie, Simona Halep va participa la Australian Open, primul mare turneu de Grand Slam al anului. Simona nu a câştigat niciodată Australian Open, deşi a jucat o finală.

Simona Halep era invitată, la finalul anului, la un turneu demonstrativ în Africa de Sud, acolo unde ar urma să participe şi Venus Williams sau martina Hingis. Din cauza apariţiei tulpinii Omicron a COVID şi a restricţiilor la care s-ar fi expus, Halep a decis să nu mai meargă la acest turneu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și