Închide meniul

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele de la turneul de la Linz. Posibilă finală de vis Halep – Emma Răducanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 18:57

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele de la turneul de la Linz. Posibilă finală de vis Halep – Emma Răducanu

Simona Halep, în turul al treilea la Linz

Profimediaimages

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Linz

Astfel, dacă va juca cu Aliaksandra Sasnovich, Simona Halep își poate lua revanșa după înfrângerea de la Indian Wells, scor 5-7, 4-6. În optimile de finală, Simona Halep o poate întâlni pe Dayana Yastremska, iar în sferturi poate juca împotriva Rebeccăi Peterson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Emma Răducanu, posibilă finală de vis la Linz

În semifinale, Simona Halep se poate duela cu Sorana Cîrstea. Sori va debuta la Linz cu Kamila Rakhimova. Emma Răducanu, principala favorită a turneului de la Linz, va juca direct în turul al doilea, cu o jucătoare venită din calificări.

Emma Răducanu și Simona Halep se pot întâlni în finala turneului de la Linz.

Citește și:

Simona Halep, pregătită de turneul de la Linz. Anunțul făcut, pe aeroport, de campioana noastră

Simona Halep a plecat spre ultimul turneu la care va mai participa în 2021. Românca va lua startul în turneul de la Linz, care are premii în valoare de 235.000 de dolari. Dacă va câștiga competiția din Austria, Halep își va putea trece în cont 280 de puncte WTA.

Reclamă

Simona nu a câștigat niciun trofeu în acest an. A fost aproape să spargă gheața la Cluj-Napoca, dar a pierdut finala cu Anett Kontaveit, scor 2-6, 3-6. Constănțeanca a avut din nou probleme medicale, dar anunță că și-a revenit și că este gata să își încânte fanii.

Sunt ok, m-am recuperat. N-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj, cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece și sunt bine acum. Vreau meciuri, sper să câștig câteva meciuri ca să pot să intru din nou in ritm.

Îmi doresc doar să joc bine și să joc ca la Cluj, să ma bucur, pentru că până la urma este ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră. Ultima dată am jucat în 2012, deci acum mulți ani. Mă bucur să merg din nou acolo, este o sală superbă și sper să joc bine„, a declarat Simona Halep la plecarea din România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep și-a aflat adversarele de la Linz
  • Posibilă finală de vis cu Emma Răducanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și