Închide meniul

Simona Halep, șocată de o decizie luată de Patrick Mouratoglou: ”Eu am fost vinovată”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 iunie 2022, 8:51

Simona Halep, șocată de o decizie luată de Patrick Mouratoglou: ”Eu am fost vinovată”

Patrick Mouratoglou, devastat după ce Simona Halep a primit suspendarea maximă

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, la All England Club / Profimedia Images

Simona Halep a fost șocată de o decizie luată de Patrick Mouratoglou. Simo a fost surprinsă atunci când antrenorul ei a luat asupra lui toată vina după eliminarea ei de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a avut un atac de panică la Paris, în timpul meciului cu Qinwen Zheng, din turul al doilea. Halep a fost învinsă de tânăra de 19 ani în setul decisiv, scor 6-2, 2-6, 1-6, și a părăsit turneul pe care l-a câștigat în 2018.

Simona Halep a fost șocată de o decizie luată de Patrick Mouratoglou

„Ei bine, nu, nu aș spune că nu a fost suficient de bun pentru mine, așa cum a scris în postare. Am fost doar panicată în timpul meciului. Nu am suportat prea bine presiunea. Nu știam că va posta. Nu mă anunță ce postează.

Dar da, am fost surprinsă, șocată că a făcut acea postare și a luat totul asupra lui. Dar nu era vina lui. Eu am fost vinovată pentru că nu am fost în stare să mă descurc mai bine și chiar să mă calmez atunci când am intrat în panică. A fost ceva nou și pentru mine și nu am fost suficient de bună.

Dar acum suntem mult mai buni decât în acea zi. Probabil că amândoi învățăm unele lucruri unul despre celălalt. Acum ne vom descurca mai bine cu astfel de situații”, a spus Halep, la conferința de presă de la Wimbledon.

Reclamă

Simona Halep, atac de panică la Roland Garros

„Simo” a trecut prin clipe extrem de dificile în setul al doilea, după ce Qinwen Zheng a reușit să câștige 7 game-uri la rând. Extrem de furioasă pentru loviturile sale, sportiva de 30 de ani s-a lovit cu palma peste coapsă. Ulterior, Simona Halep s-a ghemuit la pământ și a închis ochii, încercând să se calmeze, ținând racheta lipită de frunte.

Halep a pierdut și următorul game, iar apoi a cerut intervenția medicilor. Aceștia i-au luat tensiunea jucătoarei românce, care în cele din urmă a revenit pe teren și a continuat meciul.

Cum arată cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022

Au fost publicate cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022, după ce a avut loc tragerea la sorți și s-a aflat tabloul principal. Simona Halep va porni cu șansa a 4-a la Grand Slam-ul de la All England Club. Iga Swiatek este marea favorită din Marea Britanie.

Reclamă 4 / 0/3

În urma tragerii la sorți de la All England Club, bookmakerii au stabilit cotele pentru câștigarea grandiosului trofeu, atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin.

La fete, liderul mondial Iga Swiatek va porni ca principală favorită, cu o cotă de 2,78. Podiumul este completat de Ons Jabeur (8) și Cori Gauff (12).

Simona Halep este românca cotată cu cele mai mari șanse la câștigarea Wimbledon, cu o cotă de 14. Sportiva din Constanța este urmată în topul cotelor de Serena Williams (16), care își pregătește o revenire de senzație în circuit, după o absență de un an.

Recomandări
  • Simona Halep se pregătește de Wimbledon 2022
  • Halep pornește cu șansa a patra la All Englad Club

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOAu început calificările Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și