Închide meniul

Simona Halep – Sorana Cîrstea, în optimile Indian Wells. Cum s-a relaxat Simo înaintea duelului cu conaționala sa. Fotografia postată

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2022, 18:38

Simona Halep – Sorana Cîrstea, în optimile Indian Wells. Cum s-a relaxat Simo înaintea duelului cu conaționala sa. Fotografia postată

Simona Halep - Sorana Cîrstea, în optimile Indian Wells

Getty Images

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Cum s-a relaxat Simo înaintea duelului 100% românesc din California

Simona Halep și Sorana Cîrstea se vor duela în duelul 100% românesc din optimile Indian Wells. Simo a fost activă pe rețelele sociale înaintea confruntării cu conaționala sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În dimineața partidei de la turneul din California, Simona Halep a postat un story pe contul de Instagram, în care arată cum se relaxează.

Sportiva din Constanța a rămas impresionată de peisajul verde din California și l-a împărtășit cu fanii săi din mediul online. Alături de fotografia respectivă, Halep a postat și un emoticon în formă de inimă.

LIVE TEXT Simona Halep – Sorana Cîrstea | Cele două jucătoare românce s-au mai duelat de 3 ori

Meciul este primul programat pe Terenul 1 şi reprezintă a patra întâlnire directă dintre cele două rivale. Sorana este cea care conduce la acest capitol, cu 2-1. Sori e şi ultima româncă în faţa careia Simona a pierdut un meci, la Cincinnati, în calificări, în 2010.

Reclamă

De atunci, în ultimii 12 ani, Halep a disputat 17 întâlniri împotriva jucătoarelor din ţara noastră, fără să piardă niciuna. Irina Begu este cea care a pierdut cele mai multe dispute în faţa Simonei (8). Elena Ruse a fost şi ea învinsă de 3 ori în ultimele luni.

LIVE TEXT Simona Halep – Sorana Cîrstea | Sorana o poate depăşi în clasament pe Simona

Miza partidei este una uriaşă şi când vine vorba de situaţia din clasamentul WTA. Înaintea duelului din optimile Indian Wells, Simona Halep se află pe locul 22, cu 1952 de puncte, și este cea mai bine clasată româncă din ierarhia WTA. De cealaltă parte, Sorana Cîrstea se află 4 poziții mai jos, cu 1865 de puncte.

Așadar, rezultatul meciului direct va cântări enorm în contextul poziției de lider al României în clasamentul WTA. Dacă Simona va câștiga, se va menține pe primul loc pe plan local, cu 2047 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Același lucru se aplică și în cazul Soranei. Dacă o va învinge pe Simona la Indian Wells, Cîrstea va deveni cea mai bună jucătoare româncă din clasamentul WTA, cu 1960 de puncte, cu un avans de 8 puncte față de compatrioata sa.

LIVE TEXT Simona Halep – Sorana Cîrstea | Duel 100% românesc în optimile Indian Wells

Simona Halep a vorbit despre duelul cu conaționala Sorana Cîrstea, despre care a spus că este „o jucătoare grozavă”.

”Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare”, a spus Simona Halep.

În turul precedent, Simo a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-3, 6-4 în timp ce Sorana a eliminat-o pe Anna Kalinskaya, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Meciurile directe

  • Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-3, 3-6, 1-6 (50k Bucharest, 2008)
  • Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-4, 7-6(4) (Marbella, 2010)
  • Simona Halep – Sorana Cîrstea 2-6, 4-6 (Cincinnati, 2010)

 

Recomandări
  • Simona Halep – Sorana Cîrstea, în optimile Indian Wells
  • Cum se relaxează Simo înaintea duelului românesc de la turneul din California

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și