Închide meniul

Simona Halep vs Caroline Wozniacki, „duel” analizat de americani: „Doi prieteni au devenit brusc dușmani”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2024, 14:27

Simona Halep vs Caroline Wozniacki, „duel analizat de americani: „Doi prieteni au devenit brusc dușmani

Simona Halep vs Caroline Wozniacki, "duel" analizat de americani

Simona Halep şi Caroline Wozniacki - Profimedia Images

Duelul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki, din ultima perioadă, a fost analizat de presa din Statele Unite. Americanii au menţionat că relaţiile dintre cele două s-au răcit după revenirea Simonei în circuit, în urma scandalului de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două au primit wild card-uri la turneul de la Madrid. La Miami, Caro a fost cea care a contestat invitaţia primită de românca de 32 de ani, despre care a susţinut că ar trebui să înceapă de jos revenirea în topul WTA.

Simona Halep vs Caroline Wozniacki, „duel” analizat de americani

„Cu turneul de la Madrid la doar câteva săptămâni distanță, primele wild carduri au fost confirmate, inclusiv un duo care s-a contrat recent în mass-media, Simona Halep și Caroline Wozniacki.

Halep primise deja un wild card la Miami, turneu după care s-a declanșat un război al cuvintelor cu Wozniacki, danează care s-a lamentat în privința invitației primite de Simona.

Wozniacki a vorbit despre ipocrizie, referindu-se la faptul că Simona Halep a fost nemulțumită când Maria Sharapova a primit wild carduri după un scandal de dopaj, și a semnalat că nici ea nu a plecat de jos. Doi prieteni au devenit brusc dușmani, cu puncte de vedere diferite”, au punctat cei de la Tennis Update.

Reclamă

Motivul pentru care Simona Halep a primit wild card la Madrid

Motivul pentru care Simona Halep a primit wild card la Madrid are legătură cu performanţele din trecut obţinute de românca de 32 de ani la Caja Magica. Ibericii nu au uitat de cele două titluri câştigate de Simo, în 2016 şi 2017, la turneul din capitala Spaniei, acolo unde a mai pierdut şi alte două finale.

În această situaţie, organizatorii competiţiei de 1000 WTA au luat hotărârea să îi acorde un wild card Simonei, o şansă uriaşă de a urca în clasamentul WTA pentru campioana noastră, dacă ţinem cont de punctele oferite de competiţia de la Caja Magica.

Caroline Wozniacki, Kei Nishikori şi Martín Landaluce sunt ceilalţi trei sportivi care au primit deja wild card-uri de la iberici. Pe site-ul oficial al competiţiei, organizatorii au vorbit pe larg despre performanţele lui Halep, de la fostul turneu al lui Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

„Nicio altă femeie nu a ajuns de mai multe ori în finală decât Simona Halep. Ea a atins ultimul act pentru prima oară în 2014, fiind învinsă de Maria Sharapova. În 2016 şi 2017, ea s-a impus pe Arena Manolo Santana.

În 2019, a fost aproape de un nou titlu, dar a fost învinsă de Kiki Bertens. Simona Halep şi Serena Williams sunt singurele sportive care au reuşit să-şi apere titlul la Madrid”, se arată pe site-ul oficial al competiţiei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și