Închide meniul

„Simt că am șansa mea!” Simona Halep ţinteşte trofeul de la Australian Open. Campioana noastră, în formă maximă: „Mă bucur de tenis, nu de rezultate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 23:28

„Simt că am șansa mea! Simona Halep ţinteşte trofeul de la Australian Open. Campioana noastră, în formă maximă: „Mă bucur de tenis, nu de rezultate!

Obiectivul uriaş al Simonei Halep

Profimedia

Simona Halep ţinteşte trofeul de la Australian Open

Recent, campioana noastră a triumfat la Melbourne Summer Set 1. Simona a câştigat astfel cel de-al 23-lea turneu din carieră şi nu se opreşte aici. Românca este cu gândul la un nou trofeu de Grand Slam, după Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mai e nimeni precum Serena care să domine tenisul cum a făcut-o ea. Toată lumea poate vedea asta. Simt că oricine din top 10, dar și din afara top 10, poate câștiga un Grand Slam sau un turneu. Așa că nu este o mare diferență între jucătoarele de top.

Simt că am șansa mea, evident, de asta și joc. Dar nu mă mai gândesc așa mult cum o făceam în trecut. Acum totul este că un bonus și încerc să mă bucur de tenis, nu de rezultate”, a declarat Simona Halep, potrivit spotmedia.ro.

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Australian Open 2022

Simona Halep este a patra favorită la câştigarea Australian Open 2022, cel puţin în viziunea bookmakerilor. Simo are cotă 12 pentru un succes istoric în primul Grand Slam al anului.

Din punctul de vedere al caselor de pariuri, Ashleigh Barty e principala favorită (cotă 4.50), ea fiind urmată de Naomi Osaka (cotă 7) şi de Aryna Sabalenka (cotă 10). La egalitate cu Simona, tot cu cotă 12, se mai află Garbine Muguruza.

Reclamă

Emma Răducanu are cotă 20, la fel ca Maria Sakkari şi Elena Rybakina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și