Închide meniul

Sloane Stephens, înfrângere umilitoare în primul tur de la Roland Garros 2024. A câştigat doar 3 game-uri

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2024, 9:00

Reclamă
Sloane Stephens, înfrângere umilitoare în primul tur de la Roland Garros 2024. A câştigat doar 3 game-uri

Sloane Stephens, înfrângere umilitoare în primul tur de la Roland Garros 2024

Sloane Stephens. în timpul unui meci - Profimedia Images

Sloane Stephens, finalista din 2018, a suferit o înfrângere umilitoare, în primul tur de la Roland Garros. Americanca a fost învinsă de Yulia Putintseva, cu 6-1, 6-2, într-un meci ce a durat mai puţin de o oră (56 de minute).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Sloane Stephens aceasta este doar a doua oară în 8 ani când nu ajunge în a doua săptămână a unui turneu de Grand Slam. Chiar dacă a câştigat un titlu pe zgură, în 2024, la Rouen, Sloane a ajuns la patru turnee consecutive fără victorie.

Sloane Stephens, înfrângere umilitoare în primul tur de la Roland Garros 2024

Ea a fost eliminată în două rânduri în primul tur de Yulia Putintseva, Roma şi Roland Garros. Mai mult, jucătoarea de pe locul 25 WTA a mai fost învinsă şi de Gadecki, la Paris, şi de Frech, la Strasbourg.

La French Open, Sloane Stephens s-a trezit condusă cu 6-1, 3-0 după doar 30 de minute. Ea nu şi-a mai câştigat decât de două ori serviciul înainte să înregistreze al 13-lea eşec la Roland Garros, acolo unde şi-a trecut în cont şi 35 de victorii.

Aryna Sabalenka, în turul 2 la Roland Garros

Aryna Sabalenka (2 WTA) s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, după ce a eliminat-o cu 6-1, 6-2 pe rusoaica Erika Andreeva (100 WTA).

Reclamă
Reclamă 4

Sabalenka s-a impus după o partidă de doar o oră şi zece minute, iar în runda următoare o va întâlni pe Moyuka Uchijima (Japonia, 83 WTA).

În alt meci, germanca Angelique Kerber (36 ani), triplă campioană de Mare Şlem, a fost învinsă de olandeza Arantxa Rus, cu 6-4, 6-3. Rusoaica Daria Kasatkina, a zecea favorită, a trecut de poloneza Magdalena Frech cu 7-5, 6-1.

Rezultate de marţi la Roland Garros

 

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și