Închide meniul

Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami!

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 23:53

Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami!

Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami

Sorana Cîrstea / Profimedia

  • Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami
  • 32 de ani are Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami! Jucătoarea româncă s-a impus categoric, cu scorul de 7-6, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana s-a impus în primul set la tie-break 7-6 (3), după 55 de minute de joc, iar în setul doi s-a impus cu 6-4, după 40 de minute.

Sorana Cîrstea a câștigat o sumă impresionantă după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova și s-a calificat în sferturile turneului de la Miami

Pentru accederea în sferturile turneului de la Miami, Soranei Cîrstea îi vor intra în conturi nu mai puțin de 184.465 de dolari. În plus, va acumula 215 puncte WTA.

Reclamă

„Are rezultate foarte bune în acest an, deşi nu am văzut multe meciuri. Cred că vrea să meargă spre top 10, să vedem dacă poate să urce aşa mult. Nu este târziu, la vârsta ei are o mare experienţă, a jucat multe turnee, totul este posibil.

Sunt foarte multe jucătoare din circuit foarte bune, s-au echilibrat valorile în partea superioară, după părerea mea. Măcar să bată din alea primele câteva şi uşor-uşor o să urce în clasament, dacă o ţine tot aşa”, a spus Ilie Năstase, pentru fanatik.ro, despre sezonul fulminant făcut de Sorana Cîrstea.

Reclamă

În sferturi, Sorana Cîrstea va evolua contra învingătoarei din meciul dintre belarusa Arina Sabalenka, locul 2 mondial şi principala favorită, şi sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 16 mondial.

Sorana Cîrstea, salt impresionant în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea a început turneul de la Miami pe locul 74 WTA, dar cele patru victorii au adus-o pe 51, la doar 200 de puncte de Irina Begu

Sorana Cîrstea o poate chiar depăși și pe Simona Halep, devenind cea mai bine clasată jucătoare din țara noastră. Pentru asta, ar trebui să câștige turneul de la Miami. Șansele pentru rocada între Simona și Sorana sunt mari, ținând cont că se apropie sezonul de zgură, unde Halep nu-și va putea apăra sfertul de la Madrid, din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, care este suspendată provizoriu din circuit, unde a fost prezentă ultima oară la US Open 2022, a căzut până pe locul 25, o poziție pe care nu o mai atinsese din 2012, înainte de a-și face un nume în tenisul mondial.

Sorana a mai avut șansa de a trece în fața Simonei, înainte de ultima întâlnire directă dintre cele două, la Indian Wells 2022. Dacă s-ar fi impus Cîrstea, ar fi întrecut-o pe rivala ei cu doar opt puncte. Nu a fost cazul, după ce Halep a învins-o cu un autoritar 6-1, 6-4.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set