Închide meniul

Sorana Cîrstea, mesaj plin de emoţie după ce a câştigat turneul de la Reus: „Dacă visezi suficient de sus…”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 17:37

Sorana Cîrstea, mesaj plin de emoţie după ce a câştigat turneul de la Reus: „Dacă visezi suficient de sus…

Sorana Cîrstea, mesaj plin de emoţie după ce a câştigat turneul de la Reus

Sorana Cîrstea pe teren, după o nouă victorie / Profimediaimages

  • Sorana Cîrstea a câştigat al treilea turneu al carierei
  • Mesajul emoţionant postat pe reţelele sociale

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj plin de emoţie după ce a câştigat turneul de la Reus. Românca în vârstă de 33 de ani a triumfat în finala turneului WTA 125 din Spania. A învins-o după 2 ore şi 15 minute pe americanca Elizabeth Mandlik, numărul 147 mondial, scor 6-1, 4-6, 7-6 (1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sori” a obţinut un cec de 13.040 de euro şi 160 de puncte WTA. A făcut un salt de 10 locuri în clasamentul mondial şi a ajuns până pe poziţia a 34-a. O mai despart numai 57 de puncte de Simona Halep.

Sorana Cîrstea, mesaj plin de emoţie după ce a câştigat turneul de la Reus

Cîrstea a câştigat, în Catalonia, al treilea turneu al carierei. Mai reuşise să ridice trofeele de la Tashkent (2008) și cel de la Istanbul din 2021.

Reclamă

Sorana a fost premiată la Reus chiar de Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis. Iberica în vârstă de 51 de ani, care a câştigat de trei ori Roland Garros şi a fost campioană în 1994 la US Open, este ambasadoarea turneului. „Sori” a dezvăluit că şi-a întâlnit idolul copilăriei.

Dacă visezi suficient de sus şi îţi dedici toată viaţa pentru a obţine asta, într-o zi poate vei putea să îţi îndeplineşti acele vise şi să îţi întâlneşti idolii„, a fost mesajul postat pe Instagram de Sorana Cîrstea pe Insta Story.

Reclamă
Ce a transmis "Sori" după victoria din Catalonia
Ce a transmis „Sori” după victoria din Catalonia

Cîrstea trece prin unul dintre cele mai bune momente ale carierei. În acest an a ajuns până în sferturile de finală la Indian Wells şi până în semifinale la Miami Open.

„Sori” şi-a aflat deja prima adversară din turneul de la Roma, după tragerea la sorţi a tabloului principal. Sorana Cîrstea se află pe jumătatea de tabloul a liderului Iga Swiatek, şi se va duela în primul tur cu Katie Volynets, jucătoare clasată pe locul 102 WTA. Va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar românca este favorită certă.

În turul secund, lucrurile se vor complica pentru Cîrstea. „Sori” s-ar putea duela cu Jelena Ostapenko, câştigătoarea Roland Garros 2017. Letona a câştigat categoric primele două dueluri cu românca, de până acum, ambele desfăşurate în 2017.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, depăşită oficial de Irina Begu în clasamentul WTA

Simona Halep tocmai a fost depăşită oficial de Irina Begu în clasamentul WTA. Begu devine astfel prima rachetă a României, după zece ani în care „Simo” a reprezentat acest fapt.

Sorana Cîrstea a făcut un salt important în clasamentul WTA, după succesul de la Reus. Românca se luptă pentru a deveni cap de serie la Roland Garros.

Begu, care a ajuns până în sferturile de finală la turneul de la Madrid, a urcat opt poziţii faţă de clasamentul din 24 aprilie şi este e locul 27, cu 1443 de puncte.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patru locuri şi este pe 30, cu 1350 de puncte.

Sorana Cîrstea, câştigătoarea turneului WTA 125 de la Reus, a urcat zece locuri şi este e poziţia a 34-a, cu 1293 de puncte.

În top 100 mai este Ana Bogdan, locul 59, cu 938 de puncte, anunţă news.ro.

Top 10 WTA este următorul: 1. Iga Swiatek (9625 puncte), 2. Arina Sabalenka (7881), 3. Jessica Pegula (5300), 4. Caroline Garcia (5025), 5. Coco Gauff (4345), 6. Elena Rîbakina (4195), 7. Ons Jabeur (4116), 8. Maria Sakkari (3516), 9. Daria Kasatkina (3505), 10. Petra Kvitova (3162).

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”