Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari! Postarea de pe rețelele de socializare care i-a dat pe spate pe fani: „Perfectă!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 12:34

Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari! Postarea de pe rețelele de socializare care i-a dat pe spate pe fani: „Perfectă!”

Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari

Colaj Sorana Cîrstea / Instagram

Sorana Cîrstea a făcut o aroganță de 20.000 de dolari. Jucătoarea noastră a uimit pe toată lumea, după ce și-a arătat noua achiziție, într-o postare pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai de succes româncă din clasamentul WTA (locul 25), după suspendarea Simonei Halep, nu s-a mai uitat la bani și a ținut să își facă un cadou fabulos. Fanii acesteia au reacționat imediat, iar postarea a strâns mii de aprecieri.

Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari

După ce a început anul cu o lovitură de 160.000 de dolari, datorită performanțelor de la turnee, Sorana Cîrstea a ținut să se răsfețe și și-a achiziționat două genți de lux, de la o casă de modă faimoasă în întreaga lume. Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, accesoriile valorează suma de 20.000 de euro.

Sorana s-a pozat cu acestea și a urcat fotografiile pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au fost uimiți de imaginile cu aceasta. „Frumoasă și splendidă!”; „Perfectă”; „Vedeta mea favorită!”, au fost doar câteva dintre reacțiile de la postarea Soranei. VEZI IMAGINI FABULOASE ÎN GALERIA FOTO

Sorana Cîrstea a participat la turneul Australian Open, dar a fost învinsă încă din primul tur, de Yafan Wang. România a ajuns astfel la o performanță negativă și nu a avut nicio jucătoare în turul al 2-lea al competiției, după 17 ani! Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost și ele eliminate, în aceași fază a competiției.

Reclamă

Sorana Cîrstea, mesaj superb pentru Jannik Sinner, după succesul de la Australian Open

Sorana Cîrstea a avut un mesaj superb pentru Jannik Sinner, după succesul de la Australian Open. Sinner s-a impus în ultimul act de la Melbourne după ce a revenit în finala cu Daniil Medvedev de la 0-2 la seturi.

Italianul a câştigat partida de pe Rod Laver Arena cu 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3, după 3 ore şi 46 de minute de joc. Acesta este primul turneu de Grand Slam pentru Sinner.

După acest succes, Jannik Sinner a primit o mulţime de felicitări. Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, a transmis şi ea un mesaj pentru italian, dar şi pentru Darren Cahill, antrenorul acestuia:

Reclamă 4 / 0/3

„Un moment frumos pentru lumea tenisului. Felicitări Jannik Sinner, Darren Cahill şi întregii echipe”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

Mai multe nume importante din lumea tenisului l-au felicitat pe italianul de 22 de ani pentru victoria de la Melbourne:

„Felicitări, Jannik! Un turneu spectaculos, o victorie uriaşă pentru tine, echipa ta, familia ta şi pentru Italia”, a scris şi Rafael Nadal.

„Sunt fericit pentru tine, Jannik! Meriţi mai mult decât oricine! Bucură-te de moment, prietene!”, a scris şi Carlos Alcaraz.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și