Închide meniul

Sorana Cîrstea, mesaj superb pentru Jannik Sinner, după succesul de la Australian Open: „Un moment frumos pentru lumea tenisului”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 18:04

Sorana Cîrstea, mesaj superb pentru Jannik Sinner, după succesul de la Australian Open: „Un moment frumos pentru lumea tenisului

Sorana Cîrstea, mesaj superb pentru Jannik Sinner

Sorana Cîrstea a avut un mesaj superb pentru Jannik Sinner, după succesul de la Australian Open. Sinner s-a impus în ultimul act de la Melbourne după ce a revenit în finala cu Daniil Medvedev de la 0-2 la seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a câştigat partida de pe Rod Laver Arena cu 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3, după 3 ore şi 46 de minute de joc. Acesta este primul turneu de Grand Slam pentru Sinner.

Sorana Cîrstea, mesaj superb pentru Jannik Sinner, după succesul de la Australian Open

După acest succes, Jannik Sinner a primit o mulţime de felicitări. Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, a transmis şi ea un mesaj pentru italian, dar şi pentru Darren Cahill, antrenorul acestuia:

„Un moment frumos pentru lumea tenisului. Felicitări Jannik Sinner, Darren Cahill şi întregii echipe”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

Reclamă

Mai multe nume importante din lumea tenisului l-au felicitat pe italianul de 22 de ani pentru victoria de la Melbourne:

„Felicitări, Jannik! Un turneu spectaculos, o victorie uriaşă pentru tine, echipa ta, familia ta şi pentru Italia”, a scris şi Rafael Nadal.

„Sunt fericit pentru tine, Jannik! Meriţi mai mult decât oricine! Bucură-te de moment, prietene!”, a scris şi Carlos Alcaraz.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic, jucătorul pe care Sinner l-a învins în semifinalele de la Australian Open, i-a transmis noului campion un mesaj în italiană: „Bravo, Jannik! Meritat. Felicitări familiei şi echipei tale”.

Jannik Sinner, după ce a câştigat Australian Open 2024

Sinner este primul jucător din afara Top 3 (Djokovic, Nadal, Federer) care câştigă Australian Open după 10 ani. Jannik a devenit şi primul italian care câştigă un Grand Slam, după o pauză de 48 de ani, de la performanţa lui Adiano Panatta (Roland Garros 1976). El este şi primul italian campion la AO.

„În primul rând, vreau să îl felicit pe Daniil pentru turneul fantastic pe care l-a făcut. În fiecare meci găsesc un jucător care să mă facă mai bun, iar tu mă inspiri. Este remarcabil cum ai luptat pentru fiecare minge şi sunt sigur că acest trofeu va ajunge al tău la un moment dat. Îţi doresc succes pentru tot restul sezonului.

Este un turneu uriaş pentru mine şi vreau să le mulţumesc tuturor că aţi făcut acest Grand Slam special. Pentru cei din tabăra mea, vrem să devenim din ce în ce mai buni. Nu e uşor cu mine, sunt încă tânăr. Vă mulţumesc pentru ajutor.

Fanii m-au ajutat pe tot parcursul turneului. Au părut mai mult de 15.000 de oameni în tribune. Le-aş dori tuturor să aibă părinţi ca ai mei, m-au lăsat să aleg ce să fac în viaţă şi nu au pus presiune pe mine. Nu mai ştiu ce să spun. Ne vedem anul viitor, voi fi aici”, a spus Sinner, la Eurosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și