Închide meniul
VIDEO

Sorana Cîrstea, confruntare în premieră cu Emma Răducanu + Spectatorii au aplaudat-o în picioare la Wimbledon: „Cea mai frumoasă atmosferă!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 1 iulie 2021, 23:31

Sorana Cîrstea, confruntare în premieră cu Emma Răducanu + Spectatorii au aplaudat-o în picioare la Wimbledon: „Cea mai frumoasă atmosferă!

Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Emma Răducanu în turul 3 de la Wimbledon

Profimedia

Sorana Cîrstea şi Emma Răducanu vor fi pentru prima dată adversare. La meciul din turul 3, Sorana nu va mai avea parte de sprijinul fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, confruntare în premieră cu Emma Răducanu

Britancii au susţinut-o pe Cîrstea, care a reuşit s-o elimine într-un meci dramatic pe Victoria Azarenka: 6-7, 3-6, 6-4.

„Sunt jucătoare profesionistă de la 16 ani, dar aceasta a fost cea mai frumoasă atmosferă de care am avut parte pe un teren de tenis”, a declarat Sorana, în uralele fanilor, după ce a învins-o pe a 12-a favorită a turneului.

„E cel mai bun meci al anului. Prima dată când o înving pe Vica (n.r. Victoria Azarenka), o jucătoare incredibilă. Cea mai frumoasă amintire a carierei”, a mai spus Sorana. „Eşti o vedetă”, i-au transmis organizatorii pe contul de Twitter.

Reclamă

Cine este Emma Răducanu

Emma Răducanu este singura britanică rămasă pe tabloul de simplu. Ea a reuşit să o elimine în turul 2 pe finalista de la Roland Garros pe Marketa Vondrousova, cu 6-2, 6-4.

Născută în Canada, Emma are părinţi din România şi China şi s-a mutat în Marea Britanie la 2 ani. Considerată marea speranţă a tenisului britanic, Răducanu ocupă locul 338 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a debutat în iunie în tenisul profesionist. Cecul de 133.000 de euro obţinut pentru succesul de miercuri este de 4 ori mai mare decât toate premiile de până acum, scrie bbc.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și