Închide meniul

Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 martie 2024, 0:40

Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE

Sorana Cîrstea / Profimedia

Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. Sorana Cîrstea nu a avut nicio şansă în faţa finalistei de la Australian Open din 2022 şi a ratat calificarea în sferturile de finală de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul set, Danielle Collins a reuşit un singur break şi s-a impus cu 6-3. Jucătoarea din SUA şi-a ridicat nivelul jocului în setul al doilea şi s-a impus cu 6-2. Astfel, Sorana Cîrstea rămâne fără victorie în faţa jucătoarei din SUA.

Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6

Update 01:00: FINAL DE MECI! Sorana Cîrstea a pierdut în două seturi în faţa americancei Danielle Collins, scor 3-6, 2-6.

Update 00:45: Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 1-4. Jucătoarea din SUA joacă fantastic şi are două breakuri în faţă în setul al doilea.

Update 00:40: Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 1-2. Collins face break-ul şi în setul 2.

Reclamă

Update 00:18: Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6. Collins a făcut break-ul la 3-4 şi a închis primul set.

Update 23:50: Sorana Cîrstea – Danielle Collins 1-2. Ambele jucătoare au câştigat pe propriul serviciu. Început echilibrat de meci.

Update 23:35: A început partida dintre Sorana Cîrstea şi Danielle Collins.

Reclamă 4 / 0/3

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în anul 2018, în cadrul turneului de la Roma. Atunci, sportiva din SUA s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-4. La turneul respectiv, Collins avea să fie eliminată în următoarea rundă, de Daria Kasatkina, cu 6-2, 6-3.

Danielle Collins a anunțat faptul că se va retrage din tenis la finalul acestui sezon competițional.

Jucătoarea noastră are o miză uriașă la această partidă. În cazul în care se va califica în sferturi, românca de pe locul 24 WTA își va asigura un cec de 185.000 de dolari.

În cazul în care va trece de Collins, Sorana Cîrstea se va duela, în sferturi, cu câștigătoarea duelului dintre Coco Gauff și Caroline Garcia.

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Jucătoarea noastră a vorbit despre victoria cu Darya Kasatkina.

Acum, sportiva din România a dezvăluit că unul dintre antrenorii săi a fost cel care a ajutat-o să își revină, printr-o „ajustare tactică”.

La turneul de la Miami, Sorana Cîrstea colaborează cu Matt Daly și Brian Barker. Chiar dacă este o colaborare temportară, „Sori” a recunoscut că cel din urmă a contribuit la calificarea sa.

Reclamă

”Brian a intervenit de două ori, a fost o ajustare tactică. Mi-a spus să joc mai mult pe rever, pentru că inițial am intrat în meci încercând să joc mai mult pe dreapta, dar ea a jucat foarte bine cu dreapta și simțeam că nu-mi greșește de pe partea aia oricât de agresivă sunt.

Atunci, Brian mi-a spus să joc puțin mai mult pe rever, pentru că acolo nu mă deranja, și să o țin 3-4 lovituri în același colț pentru că reverul ei e solid, dar nu e o armă și nu poate face atât de multe puncte ca de pe dreapta.

A fost un moment tensionat cu hawk-eye-ul, ea a încercat să rejoace punctul. Și mie mi s-a părut că a fost aut, dar mi se pare că hawk-eye-ul face greșeli și de o parte, și de alta. Ea a zis că a fost un aut mare, și mie mi s-a părut la fel.

Dar și de partea mea am simțit că hawk-eye-ul a făcut greșeli. Așa că totul se echilibrează. Era un punct important, îți dorești să câștigi, și atunci joci după regulamentul care îți este impus”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și