Închide meniul

Sorana Cîrstea nu este liberă nici de Crăciun: “Sper că petreceți înconjurați de cei dragi!”. Unde au prins-o Sărbătorile

Cosmin Cioboată Publicat: 26 decembrie 2022, 13:51

Reclamă
Sorana Cîrstea nu este liberă nici de Crăciun: “Sper că petreceți înconjurați de cei dragi!”. Unde au prins-o Sărbătorile

Sorana Cîrstea se antrenează în Dubai, de Crăciun

Sorana Cîrstea se antrenează în Dubai, de Crăciun / Hepta

Sorana Cîrstea nu este liberă nici de Crăciun. Jucătoarea română se antrenează inclusiv de Sărbători, în așteptarea noului an competițional. Sorana a încheiat 2022 pe locul 45 în clasamentul WTA și își dorește să înceapă bine noul sezon din lumea tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua de Crăciun, Sorana Cîrstea a postat o fotografie de pe terenul de antrenament, din Dubai.

Sorana Cîrstea nu este liberă nici de Crăciun

Jucătoarea de 32 de ani a anunțat că se pregătește să plece în Australia, pentru primele meciuri oficiale de anul viitor. Sorana Cîrstea așteaptă cu mare interes Australian Open, primul Grand Slam al anului care se va desfășura în perioada 16 – 29 ianuarie.

“Ultimul antrenament înainte să plec în Australia. Crăciun fericit tuturor, sper că petreceți sărbătorile înconjurați de familie și cei dragi”, a scris Sorana Cîrstea, pe contul de Instagram, la story, alături de o poză cu terenul de antrenament din Dubai.

Sorana Cîrstea se antrenează și de Crăciun
Sorana Cîrstea se antrenează și de Crăciun / Instagram

Sorana Cîrstea a încheiat anul 2022 pe locul 45 WTA, cu 1.087 de puncte.

Reclamă

Simona Halep petrece Crăciunul la Londra

Și Simona Halep este plecată din România de Crăciun. Dubla campioană de Grand Slam petrece Sărbătorile de iarnă în Londra, unde s-a fotografiat în mai multe locații celebre. “Simo” a avut un an 2022 tumultos, în care a divorțat de Toni Iuruc și a fost acuzată de dopaj.

Simona a plecat în Anglia de Crăciun, iar din postările de pe Instagram pare să se simtă excelent.

Campioana noastră s-a pozat pe străzile din Londra, în fața renumitului magazin de bijuterii Cartier, precum și în fața hotelului Ritz, unul dintre cele mai extravagante din oraș.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a zâmbit în toate pozele, semn că se simte mai bine și că a trecut peste greutățile din 2022. Totuși, lupta ei nu s-a încheiat în cazul scandalului de dopaj.

“Simo” va încerca să scape de pedeapsă sau să o reducă la minimum, după ce a fost depistată cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA.

Simona Halep, susținută de Victor Hănescu în scandalul de dopaj

Simona Halep este susținută în scandalul de dopaj și de Victor Hănescu. Fostul jucător de tenis crede în nevinovăția româncei, și susține că substanța interzisă i-a ajuns în organism din greșeală.

Simona Halep traversează o perioadă dificilă, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la ultimul turneu la care a participat, US Open 2022. Românca se luptă pentru dreptate la Tribunalul Sportiv, și ar putea afla decizia finală în primele luni din 2023.

Victor Hănescu, fost număr 26 ATP, a analizat situația Simonei Halep și a ajuns la concluzia să românca nu ar fi luat niciodată, în mod intenționat, substanțe interzise. Fostul sportiv a declarat că fie Roxadustatul a ajuns din greșeală în corpul româncei, fie i l-a administrat cineva în mod intenționat.

„Mi-e greu să spun ce se va întâmpla. Dar pot să spun că Simona, după cum o cunosc, nu cred că ar fi făcut ceva în mod intenționat. Cred că a fost ceva accidental sau a profitat de neatenția ei. Sau cineva a vrut să-i facă rău, pe varianta asta aș merge.

Nu știu ce va urma, pentru că nu am trecut prin așa ceva, nu știu cum se judecă astfel de cazuri”, a declarat Victor Hănescu, pentru sportm.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și