Închide meniul

Sorana Cîrstea – Shelby Rogers 6-3, 4-6, 6-1. „Sori” s-a calificat în optimile de la Birmingham. Românca, de neoprit în decisiv. Aleksandra Krunić, viitoarea adversară

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2022, 15:10

Reclamă
Sorana Cîrstea – Shelby Rogers 6-3, 4-6, 6-1. „Sori s-a calificat în optimile de la Birmingham. Românca, de neoprit în decisiv. Aleksandra Krunić, viitoarea adversară

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Inidian Wells

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

Sorana Cîrstea (32 de ani, 36 WTA) a învins-o pe Shelby Rogers (29 de ani, 39 WTA) și s-a calificat în optimile turneului de la Birmigham. În turul următor, „Sori” va da piept cu Aleksandra Krunić (29 de ani, 103 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din Târgoviște venea după Roland Garros 2022, unde a fost eliminată în turul 2 de Sloane Stephens, scor 6-3, 2-6, 0-6.

Sorana Cîrstea – Shelby Rogers 6-3, 4-6, 6-1. Sori, în optimi la Birmingham

FINAL. Sorana Cîrstea – Shelby Rogers 6-3, 4-6, 6-1. Sportiva din România a obținut calificarea în optimile de la Birmingham. „Sori” a făcut legea în setul decisiv, fără să-i acorde vreo șansă jucătoarei din SUA. În runda următoare, Sorana se va lupta cu Aleksandra Krunić. În primul tur, sportiva din Serbia a învins-o pe Petra Martic, scor 6-4, 7-6 (6).

Update 15.00: Sorana Cîrstea, la două game-uri de calificarea în optimi.

Update 14.37: Shelby Rogers câștigă 3 game-uri la rând ș trimite meciul în decisiv.

Reclamă
Reclamă 4

Update 14.28: Echilibru în setul al doilea!

Update 13.56: Sorana câștigă primul set, scor 6-3.

Update 13:50. Jucătoarea noastră conduce cu 5-3 și va servi pentru set.

Reclamă

Update 13:15. Sorana Cîrstea conduce cu 2-0 în debutul primului set.

Update 13:00. A început meciul dintre Cîrstea și Rogers!

De cealaltă parte, Shelby Rogers a jucat ultima oară în Olanda, la turneul S-Hertogenbosch, unde a fost învinsă în semifinale, de Aryna Sabalenka, scor 6-7(6), 0-6.

Sorana Cîrstea și Shelby Rogers s-au mai întâlnit de două ori de-a lungul timpului, iar ambele dueluri au fost câștigate de americancă. Prima oară s-a întâmplat în 2016, la Rio de Janeiro, scor 6-4, 6-4. Shelby s-a impus și în 2021, la US Open. Sportiva din SUA a câștigat tot în minimum de seturi, scor 7-5, 6-2.

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Lesia Tsurenko

Simona Halep s-a impus în două seturi în duelul cu Lesia Tsurenko, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în turul al doilea de la Birmingham

Halep a învins-o pentru a 9-a oară în carieră pe Tsurenko, din tot atâtea meciuri disputate cu jucătoarea din Ucraina.

Acesta a fost primul meci pe iarbă jucat de Simona Halep, după victoria fantastică de la Wimbledon 2019. Pentru Halep urmează meciul cu britanica Harriet Dart.

Nu e niciodată ușor după o pauză, dar mă bucur că azi am rămas concentrată. Sunt foarte mulțumită de cum am jucat. Sper să se recupereze bine. Am jucat de multe ori, știam la ce să mă aștept. Au fost trei ani de la ultimul meci jucat pe iarbă, sunt bucuroasă că am câștigat.

Îmi place să joc pe iarbă, voiam să joc multe turnee înainte de Wimbledon și mereu am fost primită bine la Birmingham. Vreau să le mulțumesc celor care au venit astăzi la meci.

Ar însemna enorm să câștig trofeul, pentru că am avut ceva problemele în ultimul timp. E mereu plăcut să câștigi un trofeu, dar mai e mult până acolo”„, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Lesia Tsurenko, la digisport.ro.

În turul al doilea, Simona Halep o va întâlni pe britanica Harriet Dart. Halep e sigură că va avea şi acolo galerie mare.

Mereu am parte de multă susținere, vom vedea cum va fi în meciul următor, mereu sunt români alături de mine”, a transmis Simona Halep.

Simona Halep, punct senzaţional cu Lesia Tsurenko la Birmingham

Marea noastră campioana a câştigat punctul cu o lovitură fantastică. Simona Halep i-a făcut pe cei de la WTA să reacţioneze imediat după un punct de senzaţie câştigat cu Lesia Tsurenko.

Simona Halep a reuşit un passing în cross de senzaţie şi i-a făcut pe cei de la WTA să îl pună imediat pe reţelele de socializare. Simona Halep a jucat perfect în primul set al partidei cu Lesia Tsurenko. Marea noastră campioană a avut nevoie doar de 31 de minute pentru a-l câştiga. Acesta este şi primul meci pe care Simona Halep îl joacă pe iarbă, după triumful fantastic de la Wimbledon, din 2019.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și