Închide meniul

Stefanos Tsitsipas, în semifinale la Los Cabos, după un meci maraton de 3 ore

Dan Roșu Publicat: 4 august 2023, 14:06

Reclamă
Stefanos Tsitsipas, în semifinale la Los Cabos, după un meci maraton de 3 ore

Stefanos Tsitsipas, în semifinale la Los Cabos, după un meci maraton de 3 ore

Stefanos Tsitsipas, în timpul unui meci / Getty Images

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în semifinale la Los Cabos. Principalul favorit a acces vineri în penultimul act al turneului ATP 250 de la Los Cabos (Mexic), dotat cu premii totale de 852.480 de dolari, după un meci dificil cu chilianul Nicolas Jarry, pe care l-a câştigat cu 6-7 (6/8), 7-6 (7/4), 6-2, după exact trei ore de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tsitsipas îl va înfrunta în penultimul act pe croatul Borna Coric, al patrulea favorit, care a avut un meci mai liniştit, cu belarusul Ilia Ivaşka (al optulea pe lista capilor de serie), câştigat cu 6-3, 6-4.

Stefanos Tsitsipas, în semifinale la Los Cabos, după un meci maraton de 3 ore

Australianul Alex De Minaur, al cincilea favorit, va juca în semifinale contra germanului Dominik Koepfer, cap de serie numărul şapte.

De Minaur a reuşit să câştige în sferturi în faţa americanului Tommy Paul, al treilea favorit, cu 6-4, 3-6, 6-3, iar Koepfer a dispus şi el de un american, Aleksandar Kovacevic, cu 6-4, 7-5.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” Vezi toate știrile
Citește și