Închide meniul

Stefanos Tsitsipas şi Mark Philippoussis vor lucra din nou împreună, la două luni după ce au rupt colaborarea

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 19:55

Reclamă
Stefanos Tsitsipas şi Mark Philippoussis vor lucra din nou împreună, la două luni după ce au rupt colaborarea

Stefanos Tsitsipas şi Mark Philippoussis vor lucra din nou împreună

Stefanos Tsitsipas, în meciul cu Carlos Alcaraz de la Roland Garros / Hepta

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas şi antrenorul Mark Philippoussis lucrează din nou împreună, la două luni după ce şi-au încheiat colaborarea începută la mijlocul anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit canalului SDNA, australianul de 46 de ani şi tatăl lui Stefanos, Apostolos Tsitsipas, vor participa pe rând la turnee, informează news.ro.

Stefanos Tsitsipas şi Mark Philippoussis vor lucra din nou împreună

Philippoussis, fost număr 8 mondial şi de două ori finalist de Grand Slam, se află în această săptămână alături de grecul de 24 de ani la ATP 250 de la Los Cabos (Mexic) şi ar trebui să fie prezent şi la turneele Masters 1000 de la Toronto şi Cincinnati. Apostolos Tsitsipas va reveni pentru US Open (28 august-10 septembrie).

Pentru a justifica încheierea parteneriatului său cu Philippoussis înainte de Roland Garros, numărul 5 mondial a explicat că a dorit să aibă o singură voce şi nu două, cum a fost cazul celei a tatălui său, în plus faţă de cea a australianului.

Stefanos Tsitsipas, învins de americanul Christopher Eubanks în optimile Wimbledon

Christopher Eubanks l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în optimile Wimbledon. Americanul de pe locul 43 ATP s-a impus pe terenul cu numărul 2 de la All England Club în faţa grecului, favorit numărul 5 la Londra.

Reclamă

Christopher Eubanks a câştigat duelul cu Stefanos Tsitsipas cu 3-6, 7-6(4), 3-6, 6-4, 6-4, după mai bine de trei ore de joc.

Christopher Eubanks continuă forma foarte bună din ultimele săptămâni. După ce s-a impus la Mallorca, acolo unde a câştigat primul său titlu ATP, americanul de 27 a ajuns în sferturile de la Wimbledon, reuşind cea mai bună performanţă a carierei sale.

Eubanks a debutat în circuitul profesionist în iulie 2017, dar nu a reuşit să se impună. El a evoluat mai mult în turneele de nivel ATP Challenger şi ITF Futures Tour, nereuşind să se mpună şi în circuitul ATP.

Reclamă 4 / 0/3

La Wimbledon, Eubanks a obţinut victoria carierei, după ce l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în optimile de finală. În acest moment, el are o serie de 9 victorii consecutive, după ce s-a impus la Mallorca şi a ajuns în sferturi la Wimbledon. Până acum, cea mai bună performanţă a sa la turneele de Grand Slam a fost turul al doilea, la US Open 2022 şi Australian Open 2023. Mai mult, americanul este debutant la All England Club.

Stefanos Tsitsipas îşi schimbă strategia dinaintea meciurilor, după înfrângerea drastică cu Carlos Alcaraz

Stefanos Tsitsipas îşi schimbă strategia dinaintea meciurilor. Grecul a pierdut duelul cu Carlos Alcaraz din sferturile de la Roland Garros, într-o partidă în care a jucat foarte slab în primele două seturi.

Jucătorul grec, finalist în 2021 la Paris, l-a lăudat pe Alcaraz pentru prestaţia sa de pe Philippe Chatrier, dar este de părere că pregătirea l-a împiedicat să dea un randament mai bun în meciul din sferturile de finală.

„Un lucru pe care voi încerca să îl evit pe viitor este să iau pastile de melatonină [somnifere] şi să trag un pui de somn înainte de meciuri, pentru că este clar că nu pare să funcţioneze”, a declarat Stefanos Tsitsipas, citat de news.ro.

Stefanos Tsitsipas a disputat mai multe partide în sesiunea de noapte, aşa cum s-a întâmplat şi la US Open sau Australian Open. Cu toate acestea, grecul nu a găsit încă formula potrivită în ceea ce priveşte odihna:

„Am avut câteva sesiuni nocturne. Nu foarte târziu, dar suficient de târziu pentru ca programul meu de somn să fie, într-un fel, distrus. Somnul este un lucru foarte important şi vital, iar recuperarea este cel mai important lucru atunci când participi la competiţii şi la turnee mari de slam ca acesta.

„Am mai făcut această greşeală în trecut […] şi am avut exact acelaşi scor ca în primele două seturi”, a mai spus jucătorul grec.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și