Închide meniul

„Poate reveni în Top 20 WTA”! Declaraţia care îi dă speranţe Simonei Halep

Bogdan Stănescu Publicat: 30 noiembrie 2023, 10:25

Reclamă
„Poate reveni în Top 20 WTA! Declaraţia care îi dă speranţe Simonei Halep

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

Declaraţia care îi dă speranţe Simonei Halep a venit de la Victor Hănescu, fost tenismen şi proprietar al unei academii de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hănescu e convins că românca poate să revină în primele 20 de jucătoare ale lumii dacă suspendarea pe care o va primi la TAS nu va fi la fel de mare precum cea primită de la ITIA.

„Poate reveni în Top 20 WTA”! Declaraţia care îi dă speranţe Simonei Halep

Dacă suspendarea nu va fi atât de mare și dacă ea își dorește, sunt convins că poate să revină. Simona este o sportivă extrem de talentată, are o capacitate de efort foarte mare, este un talent.

De asta a și ajuns pe locul 1 mondial. Ăstea sunt lucruri care se vedeau de la 16 ani că o să fie între cele mai bune jucătoare din lume… cine are ochi să vadă. Poate să revină. Nu știu dacă va reveni pe locul 1 WTA. Dar la ce calități are ea, clar poate să revină în top 20 mondial. Dar suspendarea să nu fie extrem de lungă”, a declarat Victor Hănescu în podcastul Business Philosophy.

Simona Halep, pregătită pentru TAS! Anunţul făcut de Tribunalul de la Lausanne

Simona Halep e pregătită să se apere la TAS, acolo unde speră să scape măcar de o parte din pedeapsa de 4 ani de suspendare din circuit, primită de la ITIA, în această toamnă.

Reclamă

Tribunalul de la Lausanne a venit cu un răspuns, după ce luni a apărut programul primelor trei luni de la TAS, în care cazul Simonei Halep nu era inclus. TAS a venit cu informaţii legate de procedura în sine, care depinde de disponibilitatea arbitrilor, dar şi a părţilor de procedură.

„Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi.

Din aceste motive, este posibil (cu condiția ca schimbul de observații scrise să fi fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024″, e răspunsul TAS, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din circuitul profesionist de către ITIA. Simo speră ca pedeapsa să îi fie redusă, după procesul de la Lausanne.

Ion Ţiriac a anunţat cum poate scăpa Simona Halep de suspendare

Ion Ţiriac a anunţat, cu o lună în urmă, cum poate scăpa Simona Halep de suspendare. Miliardarul susţine că a vorbit cu dubla câştigătoare de Grand Slam, căreia i-a transmis că ar avea nevoie de 5 milioane de dolari pentru a spera la revenirea rapidă în circuit.

Ţiriac susţine că singura şansă a Simonei să scape de cei 4 ani de suspendare este de a angaja doi avocaţi cu nume uriaşe, lucru care ar costa-o suma de mai sus. Tot magnatul a susţinut că Simo e aproape de a comite greşeala de a se prezenta la TAS cu nişte avocaţi din Los Angeles de care acesta nu a auzit.

„Există oameni care te pot apăra la treaba asta. Eu i-am spus domnişoarei Halep. După părerea mea, dacă nu are cinci milioane de dolari pe masă mâine dimineaţă, pentru unul sau doi avocaţi calumea, care să dea pentru 100 de milioane.

Să duce la TAS, ce speranţe, nu ştiu. Cu cine se duce? Am înţeles că se duce cu nişte avocaţi din Los Angeles, nu am auzit de ei, nu îi cunosc. Îi urez din tot sufletul numai bine şi succes.

Acum se duce la TAS. Ştiţi ce e TAS-ul? În anul 2000 erau alţii. TAS-ul sparge toate regulile. Mi-a spus preşedinta de la TAS: `Domnule Ţiriac, nu puteţi vorbi aici, aveţi cel puţin cinci avocaţi`.

Am 55 de avocaţi şi am vorbit tot timpul. Ia să te uiţi la document. E ora 4. În legea ta, la ora 5 îmi dai un verdict. La ora 8 seara, TAS-ul vine înapoi şi zice `mâine la 3`, încalcă legea. Ce face? Ia medalia şi o dau unei românce, dar ea are voie să concureze”, a spus Ţiriac.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și