Închide meniul

„Tatăl său l-a băgat în lucruri urâte!” Verdictul lui Ilie Năstase în scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 11:42

Reclamă
„Tatăl său l-a băgat în lucruri urâte! Verdictul lui Ilie Năstase în scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic

Ilie Năstase a vorbit despre scandalul în care este implicat Novak Djokovic

Hepta

Ilie Năstase consideră că declaraţiile date de Srdjan Djokovic l-a Belgrad i-au făcut mult rău celui mai bun jucător de tenis din lume. Mai mult, Ilie Năstase propune ca ATP să organizeze turnee separate pentru jucătorii vaccinaţi şi nevaccinaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verdictul lui Ilie Năstase în scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic

E complicat, complicația e făcută de el, tatăl lui i-a făcut un mare defavor, declarațiile făcute la Belgrad nu i-au făcut bine. Dacă nu poți să intri într-o țară, nu te duci. Declarațiile lui Nadal, ăsta e adevărul, el nu trebuia să se ducă în Australia.

I s-a spus că trebuie să fie vaccinat, trebuia să se vaccineze, așa cum au făcut ceilalți. Trebuie să facem turnee separate, pentru cei care s-au vaccinat și pentru cei care nu s-au vaccinat.

Tatăl lui l-a băgat în niște lucruri tare urâte, că a fost închis, hărțuit, nu cred că s-a întâmplat lucrul ăsta.

Dacă i se prelungește treaba și la începutul turneului, dar pe tablou sunt jucători care ar putea să îl bată, nu e sigur că el o să câștige, pleacă cu prima șansă, dar e greu dacă nu se antrenează”, a declarat Ilie Năstase la sport.ro.

Reclamă

Novak Djokovic a câştigat procesul cu autorităţile australiene

Novak Djokovic a câştigat procesul şi poate participa la Australian Open. Instanţa a revocat, luni, anularea vizei de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici, informează The Age.

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului Vezi toate știrile
Citește și