Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Emma Răducanu a pierdut incredibil primul set, după ce a condus cu 4-1. Revenire uluitoare a Polonei Hercog

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 20:49

Reclamă
Transylvania Open 2021 | Emma Răducanu a pierdut incredibil primul set, după ce a condus cu 4-1. Revenire uluitoare a Polonei Hercog

Sentinţa pentru bărbatul care a Hărţuit-o pe Emma Răducanu

Profimediaimages

Emma Răducanu a avut un start fabulos de meci cu Polona Hercog și a ajusn rapid la scorul de 4-1. Nimic nu anunța finalul de set, care a fost unul de coșmar pentru Emma Răducanu. Aceasta a cedat primul set după ce a pierdut următoarele 5 game-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transylvania Open 2021 | Emma Răducanu se simte ca acasă la Cluj

Emma Răducanu, al cărei tată este român, adoră să descopere cât mai multe lucruri despre România. Campioana de la US Open chiar s-a împrietenit cu multe românce din circuitul WTA, iar Gabriela Ruse îi este cea mai apropiată.

Răducanu și Ruse vor participa amândouă la Transylvania Open și chiar sunt pe aceeași jumătate de tablou. Ca să destindă atmosfera înaintea competiției, cele două jucătoare au luat masa împreună.

Transylvania Open 2021 | Ce a spus Simona Halep despre un posibil duel cu Emma Răducanu

Transylvania Open este cel mai așteptat turneu de tenis al anului în România. Sorții au fost de partea fanilor, astfel că Simona Halep și Emma Răducanu sunt pe aceeași jumătate de tablou.

Simona Halep (19 WTA) și Emma Răducanu (24 WTA) se pot întâlni în semifinale. Cu toate acestea, jucătoarea din Constanța nu se gândește atât de departe. Halep se concentrează asupra primului tur.

Reclamă

„Stați să trec de primul tur și ne gândim la următorul meci (n.r.- râde). Întotdeauna primul tur la fiecare urneu este mai greu decât celelalte. Eu vreau doar să joc bine la Cluj”, a spus Simona Halep, la aeroportul Otopeni, după revenirea de la turneul de la Moscova.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și