Închide meniul

US Open se mută în California? Ce șanse sunt ca turneul aibă loc în acest an

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 10:25

US Open se mută în California? Ce șanse sunt ca turneul aibă loc în acest an

Abaca Press / Dubreuil Corinne via Hepta

US Open s-ar putea desfășura pe terenurile de la Indian Wells

Cea mai mare arenă de tenis din Statele Unite ale Americii, USTA Billie Jean King National Tennis Center, a fost transformată în spital, după ce New York-ul a fost paralizat de coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Marca, americanii se gândesc tot mai serios ca US Open să se desfășoare în acest an în California, pe terenurile de la Indian Wells. În luna martie, turneul de la Indian Wells a fost primul care s-a anulat din cauza pandemiei. La finalul verii, ar putea găzdui însă Grand Slam-ul american, care ar trebui să se desfășoare în perioada 31 august- 13 septembrie.

Organizatorii US Open vor să aibă spectatori

Varianta disputării meciurilor fără spectatori nu este luată în calcul. O decizie în privința US Open va fi făcută publică abia în luna iunie. 

"Timpul este de partea noastră. Bineînțeles că avem ambiția de a organiza turneul, dar facotrul decisiv va fi reprezentat de sănătatea jucătorilor, a fanilor și a staff-ului. Vom vedea ce se mai întâmplă", a declarat Mike Dowse, șeful de operațiuni al Asociației de Tenis din Statele Unite. 
 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și