Închide meniul

Wimbledon 2021 | Serena Williams, prima reacţie după ce abandonat şi a plâns pe teren: „Am avut inima frântă!”

Reclamă

Publicat: 30 iunie 2021, 9:30

Wimbledon 2021 | Serena Williams, prima reacţie după ce abandonat şi a plâns pe teren: „Am avut inima frântă!

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Serena Williams, în lacrimi / Profimedia

„Am avut inima frântă când am fost nevoită să abandonez astăzi (marţi) după accidentarea mea la gamba dreaptă. Dragostea şi recunoştinţa mea se adresează fanilor şi echipei, care fac ca prezenţa pe terenul central să fie atât de specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams, prima reacţie după abandonul de la Wimbledon

Să simt căldura şi sprijinul extraordinar din partea publicului astăzi, când am intrat şi am ieşit de pe teren, m-a impresionat foarte mult”, a transmis Serena Williams, pe contul de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Serena Williams, în lacrimi la Londra

Serena Williams (39 de ani, locul 8 WTA) a fost forțată să abandoneze meciul cu Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, locul 10 WTA) din prima rundă de la Wimbledon 2021. Americanca a alunecat după ce a trimis un forehead și a început să șchiopăteze, dar a forțat să continue.

Piciorul lui Williams a cedat complet la scorul de 3-3. Serena a căzut din nou la pământ și nu a mai putut continua meciul. În drumul spre vestiare, americanca a izbucnit în lacrimi. Abandonul a venit la scorul de 3-3, în primul set. Serena a mai abandonat o singură dată la Wimbledon: în 1998, la meciul din optimile de finală, contra lui Arantxa Sanchez.

Reclamă

Williams a ratat din nou şansa de a egala recordul de Grand Slamuri deţinut de Margaret Court. Australianca a adunat 24 de succese în întreaga carieră.

Serena Williams nu va merge la Jocurile Olimpice

Serena Williams nu va fi prezentă luna viitoare la Jocurile Olimpice. Ea a evitat să îşi explice public decizia. De vină ar fi restricţiile impuse la Tokyo, care ar împiedica-o să fie alături de fiica ei în vârstă de trei ani, Olympia, scrie Daily Mail.

“De fapt nu sunt pe lista olimpică… Eu aşa ştiu. Dacă nu este aşa, atunci nu ar trebui să fiu pe listă. (…) Am luat decizia legată de Olimpiadă din multe motive. Nu aş vrea să discut despre asta astăzi. Poate în altă zi. Îmi pare rău”, a declarat Serena, la finalul săptămânii trecute, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și