Închide meniul

2021, an de coşmar pentru Simona Halep! Sezon încheiat de accidentarea suferită la Linz. Ce urmează pentru „Simo”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2021, 19:33

2021, an de coşmar pentru Simona Halep! Sezon încheiat de accidentarea suferită la Linz. Ce urmează pentru „Simo

Simona Halep s-a accidentat şi s-a retras din turneul de la Linz

Profimediaimages

Sezonul 2021 este oficial încheiat pentru Simona. Constănţeanca se vede în faţa unuia dintre cele mai grele momente din carieră. După o lungă perioadă, fostul lider mondial încheie un an calendaristic fără niciun trofeu câştigat. În Austria a fost aproape să dea lovitura pe care o tot aştepta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras după ce s-a accidentat la Linz

„Simo” nu îşi pierde speranţa. A transmis un mesaj puternic, pentru organizatorii competiţiei de la Linz, pe contul ei de Instagram.

Mulţumesc pentru wild card-ul primit la WTA Linz. Chiar dacă am fost nevoită să mă retrag, a fost o săptămână grozavă„, a reacţionat Halep imediat după anunţul că nu va putea juca în semifinale.

Halep a obţinut totuşi o performanţă importantă în Austria. Cele 110 puncte WTA pe care şi le-a asigurat au ajutat-o să revină în TOP 20 WTA. A fost ajutată de jocul rezultatelor. La plecarea din ţară, Simona nici nu lua în calcul un astfel de scenariu.

Cred că sunt departe de TOP 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față, mă interesează să îmi revin la rimul meu și la nivelul pe care sunt convinsă acum că pot să îl ating din nu„, a precizat, pe aeroport, fostul lider WTA.

Reclamă

Simona Halep revine în ţară pentru a se recupera şi îşi va lua o scurtă vacanţă. Trebuie să se pregătească pentru Australian Open 2022, turneu care va avea loc între 17 şi 30 ianuarie. Rămâne de văzut la ce competiţii va mai participa în startul noului sezon.

Simona Halep: „Piciorul este umflat şi mă doare”

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Linz, înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian. Anunţul a fost făcut de marea noastră campioană pe reţelele de socializare.

Din păcate, nu pot juca în semifinală după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aş face orice pentru a putea juca, dar piciorul este umflat şi mă doare. Dacă voi evolua, nu voi face decât să înrăutăţesc lucrurile. Vreau să mulţumesc organizatorilor turneului şi fanilor de aici, de la Linz„, a declarat Simona Halep pe contul ei de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 30 de ani, „Simo” a rămas cu cele 22 de titluri câştigate. În întreaga carieră a câştigat aproape 38 de milioane de dolari.

Recomandări
  • Sezon de coşmar pentru Simona Halep
  • Românca nu a câştigat niciun turneu în 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și