Închide meniul

Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 8:55

Reclamă
Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins

Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins

Aryna Sabalenka, în timpul meciului cu Danielle Collins, în optimile de finală de la Madrid / Profimedia

Aryna Sabalenka a reuşit o revenire senzaţională la Madrid! Numărul 2 WTA s-a calificat în sferturile de finală ale turneului din capitala Spaniei, după un duel extrem de echilibrat în optimi cu Danielle Collins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-3, după 2 ore şi 25 de minute de joc. Jucătoarea din Belarus continuă astfel lupta pentru apărarea trofeului pe care l-a câştigat în două rânduri (2021 şi 2023).

Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins

Danielle Collins traversează cea mai bună perioadă a carierei chiar în anul în care se va retrage. Finalista din 2022 de la Australian Open a început foarte bine meciul de la Caja Magica şi s-a impus cu 6-4 în primul set care a avut nu mai puţin de cinci break-uri.

În setul secund, Sabalenka a revenit şi a obţinut singurul break al setului într-un moment extrem de important, la 4-4. Ea a reuşit un game mai târziu să închidă setul la 6-4. În decisiv, jucătoarea din Belarus s-a distanţa foarte repede la 3-0 şi, chiar dacă a pierdut un break, a menţinut avansul şi a încheiat partida pe serviciul adversarei, cu 6-3 în decisiv.

Aryna Sabalenka a pus astfel capăt seriei incredibile a lui Danielle Collins de 15 victorii la rând în circuitul WTA, începută pe 20 martie. În tot acest timp, Collins a câştigat turneele de la Miami şi Charleston.

Reclamă

Pentru un loc în semifinalele de la Madrid, Aryna Sabalenka o va întâlni pe rusoaica Mira Andreeva (43 WTA), tânăra care a împlinit 17 ani săptămâna aceasta. Ea a trecut în optimile de finală de Jasmine Paolini (13 WTA) din Italia, scor 7-6(2), 6-4, după o oră şi 42 de minute de joc.

Sferturile de finală de la WTA Madrid:

Reclamă 4 / 0/3
  • Iga Swiatek – Beatriz Haddad Maia
  • Madison Keys – Ons Jabeur
  • Yulia Putintseva – Elena Rybakina
  • Mirra Andreeva – Aryna Sabalenka

Coco Gauff, OUT de la Madrid! Madison Keys a învins-o în decisiv

Coco Gauff e OUT de la Madrid! Ocupanta locului 3 WTA a a fost învinsă de compatrioata sa Madison Keys, locul 20 mondial, în trei seturi, 6-7 (4), 6-4, 4-6, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

Madison Keys, cap de serie numărul 18, s-a impus după două ore şi jumătate de joc şi va disputa primul său sfert de finală la acest turneu, unde mai atinsese o singură dată optimile, în 2016

Ea va lupta pentru un loc în semifinale cu tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul 8, care a trecut luni de letona Jelena Ostapenko (favorită numărul 9), cu 6-4, 6-0.

Într-un alt meci disputat luni la Madrid, Iga Swiatek a învins-o fără drept de apel pe Sara Sorribes, cu 6-1, 6-0.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa Vezi toate știrile
Citește și