Închide meniul

Simona Halep are un duel de foc cu Danielle Collins, la Roma: „Mă aștept la un meci greu, ea e o jucătoare competitivă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2022, 16:47

Simona Halep are un duel de foc cu Danielle Collins, la Roma: „Mă aștept la un meci greu, ea e o jucătoare competitivă

Simona Halep - Danielle Collins, în turul 2 de la Roma

Simona Halep, în timpul unui meci de la Roma / Profimedia Images

Simona Halep are un duel de foc cu Danielle Collins, la Roma. Campioana noastră a vorbit despre meciul care o aşteaptă în turul 2 de la Foro Italico. Aceasta este a treia dispută directă dintre cele două, scorul fiind egal, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danielle Collins are un început excelent de an. Ea a ajuns în finala de la Australian Open 2022, după ce le-a eliminat pe traseu pe Elise Mertens, Alize Cornet sau Iga Swiatek.

Simona Halep are un duel de foc cu Danielle Collins, la Roma

„Mă aștept la un meci greu, ea e o jucătoare competitivă, dar și eu sunt, așa că sper să fie un meci bun. Mă simt bine tot timpul la Roma, am amintiri frumoase, publicul este extraordinar, terenul îmi dă o energie bună. Sper să joc bine și să mă bucur de orașul acesta frumos”, a spus Simona, pentru digisport.ro, despre duelul cu Collins, ocupanta locului 9 WTA.

Pe de altă parte, Simona Halep este favorita certă în partida cu Danielle Collins. Ea are o cotă de 1.40 la calificarea în turul 3 de la Foro Italico. De partea cealaltă, americanca are o cotă de 3.50.

Halep – Collins, în turul 2 de la Roma

Halep s-a impus la US Open, în 2014, în primul tur, 6-7, 6-1, 6-2. Americanca de 29 de ani şi-a luat revanşa la Montreal, anul trecut, unde a învins-o pe Simona, cu 2-6, 6-4, 6-4.

Reclamă

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma, în 2020, după o finală contra Karolinei Pliskova. Ea a mai disputat două finale, în 2017 şi 2018, ambele pierdute în faţa aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina.

De partea cealaltă, Danielle Collins debutează la Roma 2022 direct în turul 2. Ea nu a depăşit niciodată această rundă, în care a mai ajuns în 2018 şi 2019.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep a venit chiar la o postare a campioanei noastre. Simo a lăudat atmosfera de la Foro Italico, iar antrenorul ei a reacționat.

Reclamă 4 / 0/3

„Fantastică treabă astăzi, Simona”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou. „Început câştigător la Roma. Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Atmosfera de pe teren a fost incendiară”, a scris Halep, pe contul său de Instagram.

Simona Halep, locul 21 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet, locul 39 WTA, în turul I al turneului de la Roma. Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 13.176 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Recomandări
  • Simona Halep – Danielle Collins, în turul 2 de la Roma
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și