Închide meniul

Câți bani și câte puncte WTA primește Simona Halep, după turneul de la Miami! Ce urmează pentru campioana noastră

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 martie 2024, 0:40

Câți bani și câte puncte WTA primește Simona Halep, după turneul de la Miami! Ce urmează pentru campioana noastră

Câți bani și câte puncte WTA primește Simona Halep, după turneul de la Miami! Ce urmează pentru campioana noastră

Simona Halep, în timpul meciului de la Miami Open cu Paula Badosa / Profimedia

Câți bani și câte puncte WTA primește Simona Halep, după înfrângerea cu Paula Badosa, din primul tur de la Miami! Românca a făcut un meci bun, chiar dacă a fost eliminată în turul inaugural al competiției din Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu mai jucase în ultimele 568 de zile. Ultimul meci al româncei a avut loc pe 29 august 2022, în primul tur de la US Open, cu Daria Snigur.

Câți bani și câte puncte WTA primește Simona Halep, după turneul de la Miami! Ce urmează pentru campioana noastră

Simona Halep va reveni în clasamentul WTA după meciul de la Miami Open cu Paula Badosa. Pentru faptul că s-a aflat pe tabloul principal al turneului, Simona Halep va primi 10 puncte WTA și un cec în valoare de 23.250 de dolari.

Pentru Simona Halep urmează acum sezonul de zgură, suprafața sa preferată, dar și meciul cu Ucraina, din barajul de calificare la turneul final Billie Jean King Cup. Dubla câștigătoare de Grand Slam a fost convocată pentru această partidă de căpitanul-nejucător al României, Horia Tecău. Lotul este completat de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae.

Din cauza războiului din Ucraina, partida din Billie Jean King Cup va avea loc tot în Florida, la Omni Amelia Island Resort, pe zgură.

Reclamă

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile

Simona Halep a intrat pe terenul 1 de la Miami în uralele publicului, asta după ce a fost nevoită să aștepte ore bune, după ce pe arena turneului de la Miami s-au disputat alte trei partide înaintea duelului său cu Paula Badosa. (VEZI AICI IMAGINI CU FOSTUL NUMĂR 1 MONDIAL LA REVENIREA PE TEREN)

Halep este susținută de zeci de români în tribunele arenei de la Miami care flutură „tricolorul”. Ea a intrat pe teren în uralele spectatorilor, care strigau „Simona, Simona!”. De asemenea, s-a putut observa un zâmbet larg pe chipul dublei câștigătoare de Grand Slam în momentul în care a ieșit de la vestiare.

Meciul ei de revenire are loc tot în Statele Unite ale Americii, țară în care a jucat și ultimul meci înainte de suspendare. Simona Halep pierdea în primul tur la US Open 2022 în fața Dariei Snigur din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și