Închide meniul
VIDEO

Cori Gauff, criză de plâns după ce Simona Halep a eliminat-o de la Madrid Open! Unde s-a ascuns americanca

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 mai 2022, 9:25

Cori Gauff, criză de plâns după ce Simona Halep a eliminat-o de la Madrid Open! Unde s-a ascuns americanca

Cori Gauff, criză de plâns după ce Simona Halep a eliminat-o de la Madrid Open

Profimedia

Simona Halep (21 WTA, 30 de ani) a învins-o pe Cori Gauff (16 WTA, 18 ani), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în sferturile Madride Open. La finalul meciului, sportiva din Statele Unite a fost extrem de afectată și a izbucnit în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a eliminat-o pe Cori Gauff în optimile de finală de la Madrid Open 2022. Jucătoarea americancă a fost distrusă după înfângerea suferită și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Cori Gauff a izbucnit în lacrimi după ce Simona Halep a eliminat-o de la Madrid Open

Gauff s-a ascuns pe culoarul dintre două terenuri, din cadrul complexului de la Madrid, și a izbucnit în lacrimi. Tatăl său a venit imediat să o consoleze, iar imaginile au devenit repede virale în mediul online.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în sferturile Madrid Open 2022

Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 6-4. Campioana noastră s-a calificat în sferturile de finală de la Madrid. Aceasta este victoria cu numărul 30 la turneul spaniol pentru fostul lider WTA. Doar Petra Kvitova din Cehia are mai multe, 32.

Reclamă

Cred că am jucat exact ceea ce trebuia. În setul al doilea, ea a schimbat ceva, a fost mai agresivă şi nu a fost uşor să-mi adaptez jocul, dar în final am reuşit să o împing în spatele terenului şi am făcut ceea ce am vrut să fac. Am jucat de câteva ori cu ea şi am ştiut la ce să mă aştept.

Am fost un pic mai puternică, azi. (n.r. – despre câştigarea turneului) E un an diferit, totul e diferit, încerc doar să mă concentrez pe fiecare meci pe care îl joc şi să cred în şansa mea. Am amintiri grozave, dar finala e foarte departe. Încerc doar să joc cel mai bun tenis al meu, în turul următor”, a declarat Simona la finalul meciului cu Cori Gauff.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 169.650 de euro (n.r. aproximativ 178.500 de dolari) şi cu 215 puncte WTA. Cu acest premiu, Halep a depăşit-o pe rusoaica Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obţinute din tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Românca are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Maria Sharapova, retrasă în 2020, a câștigat de-a lungul carierei 38.777.962 de dolari din tenis. Rusoaica a triumfat în toate turneele de Grand Slam.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și