Închide meniul

Cum și-a propus Simona Halep să revină în top 10 WTA. Simo, cu moralul la maxim înainte de Australian Open. „Văd tenisul mai relaxată”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2022, 18:40 / Actualizat: 7 aprilie 2023, 11:22

Cum și-a propus Simona Halep să revină în top 10 WTA. Simo, cu moralul la maxim înainte de Australian Open. „Văd tenisul mai relaxată

Cum și-a propus Simona Halep să revină în top 10 WTA

Profimediaimages

Cum și-a propus Simona Halep să revină în top 10 WTA. Simona Halep s-a menținut timp de 373 de săptămâni în top 10 WTA, din ianuarie 2014 și până în august 2021. Măcinată de accidentări, ea a încheiat anul trecut pe locul 20 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul lui Simonei Halep din acest an este să ajungă din nou în top 10 WTA. Simo a dezvăluit că trebuie să aibă încredere în propriile forțe ca să poată reveni în elita tenisului feminin.

Cum și-a propus Simona Halep să revină în top 10 WTA

„Am fost mulţi ani acolo, la final am fost epuizată. După accidentările de anul trecut, am fost epuizată. De aceea am spus că poate e mai bine să fiu în afara topului 10. Dacă voi avea încredere, voi putea ajunge înapoi acolo. Va fi greu, e mult de muncă şi aş avea multe meciuri de câştigat. E frumos să fii capabil să joci la 30 de ani. Când eram copil, credeam că la 26-27 de ani voi fi retrasă. Acum, văd tenisul mai relaxată şi mă simt mai relaxată pe teren”, a spus Simona Halep, în presa din Australia.

Simona Halep a început 2022 în forță și a cucerit titlul de campioană la Melbourne Summer Set 1. Românca a învins-o în finală pe rusoaica Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-3. În urma acestui succes, Halep și-a asigurat un salt de cinci locuri în clasamentul WTA, până pe poziția a 15-a.

În drumul spre trofeul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep le-a învins pe Destanee Aiava, Gabriela Ruse, Viktorija Golubic, Qinwen Zheng și Veronika Kudermetova. Pe parcursul turneului, Simo a cedat un singur set, în meciul cu Golubic!

Reclamă
Citește și:

Simona Halep ţinteşte trofeul de la Australian Open

Halep a prins încredere după succesul de la Melbourne Summer Set 1 și vrea să cucerească marele tilu și la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simo mai are în palmares două trofee de Mare Șlem, la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

Nu mai e nimeni precum Serena care să domine tenisul cum a făcut-o ea. Toată lumea poate vedea asta. Simt că oricine din top 10, dar și din afara top 10, poate câștiga un Grand Slam sau un turneu. Așa că nu este o mare diferență între jucătoarele de top. Simt că am șansa mea, evident, de asta și joc. Dar nu mă mai gândesc așa mult cum o făceam în trecut. Acum totul este că un bonus și încerc să mă bucur de tenis, nu de rezultate”, a declarat Simona Halep, potrivit spotmedia.ro.

Simona Halep este a patra favorită la câştigarea Australian Open 2022, cel puţin în viziunea bookmakerilor. Simo are cotă 12 pentru un succes istoric în primul Grand Slam al anului. Din punctul de vedere al caselor de pariuri, Ashleigh Barty e principala favorită (cotă 4.50), ea fiind urmată de Naomi Osaka (cotă 7) şi de Aryna Sabalenka (cotă 10). La egalitate cu Simona, tot cu cotă 12, se mai află Garbine Muguruza.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și