Închide meniul

Directorul ANAD a anunţat când ar urma să primească Simona Halep verdictul în procesul de dopaj: „Este un caz complex!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 16:03

Directorul ANAD a anunţat când ar urma să primească Simona Halep verdictul în procesul de dopaj: „Este un caz complex!

Directorul ANAD a anunţat când ar urma să primească Simona Halep verdictul în procesul de dopaj

Simona Halep, în cadrul unui interviu/ Tennismajors.com

Directorul ANAD a venit cu noi detalii şi a anunţat când ar urma să primească Simona Halep verdictul în procesul de dopaj. Aşteptarea este pe punctul de a lua sfârşit pentru românca de 31 de ani, care a ajuns pe locul 54 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci în circuitul profesionist din luna octombrie. A fost suspendată provizoriu, după ce a fost depistată cu Roxadustat. A mai fost acuzată şi de o altă încălcare a regulanentului antidoping – au apărut nereguli în paşaportul ei biologic.

Directorul ANAD a anunţat când ar urma să primească Simona Halep verdictul în procesul de dopaj

„Simo” a fost în cele din urmă audiată la Londra. Verdictul va fi luat de judecătorii tribunalului Sport Resolutions cel mai devreme pe 13 iulie.

Tribunalul Sport Resolutions trebuie să emită decizia în 14 zile de la data audierii Simonei, dar există și posibilitatea extinderii acestui termen în condiții excepționale! De ce? Pentru că, un caz care este complex, care are foarte multe probe, în care au fost audiați foarte mulți martori.

Probele aduse de experții ambelor părți, Simona și Agenția de Integritate a Tenisului, impun o documentare profundă și o analiză a documentelor pe care le-au depus părțile, ITIA și Simona Halep.

Reclamă

Nu se fac alte sau noi analize în laboratoare, pur și simplu se examinează și studiază documentele, se verifică toate probele pe care le-au adus în aparare și, inclusiv, declarațiile pe care le-au dat martorii, foarte mulți de ambele părți, pe parcursul celor două zile de audieri, 28 și 29 iunie.

Nu este reprezentativ numărul martorilor, cât reprezentative sunt informațiile pe care le-au adus experții în calitate de martori la acest proces. Există posibilitatea extinderii acestui termen. Nu din alte motive ci doar pentru a lua o decizie corectă și motivată„, a declarat Gabriela Andreiașu, director al Agenției Naționale Anti-Doping, pentru prosport.ro.

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a pledat nevinovată. Singura româncă care a fost prezentă la audieri a anunţat care a fost motivul pentru care durează atât de mult până se ia decizia.

Reclamă 4 / 0/3

Acel verdict posibil să afecteze viața Simonei, atât cariera sportivă cât și viața personală până la urmă, pentru că sunt anumite interdicții pe care Halep le va avea în perioada de suspendare, dacă va exista o perioadă de suspendare!„, a mai spus şefa Agenției Naționale Anti-Doping.

Jurnaliştii de la Marca au scris deja că Halep ar urma să primească o suspendare de doi ani.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera!”

Simona Halep a tot încercat să își dovedească nevinovăția, dar procesele ei au suferit mai multe amânări. Acesta este și motivul pentru care Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și