Închide meniul

Directorul WTA, susţinere totală pentru Simona Halep: „Adevărul va ieşi la iveală. Nu i-aș pune la îndoială integritatea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 18:56

Directorul WTA, susţinere totală pentru Simona Halep: „Adevărul va ieşi la iveală. Nu i-aș pune la îndoială integritatea

Ilie Năstase, revoltat de situaţia Simonei Halep

Simona Halep este în centrul unui scandal de dopaj / Profimedia

Directorul WTA şi-a exprimat susţinerea totală pentru Simona Halep, după ce românca a fost suspendată provizoriu pentru dopaj. Steve Simon este convins că fostul lider mondial nu ar fi luat în mod intenţionat substanţe interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit numeroase mesaje de susţinere, după ce a fost depistată pozitiv la testele anti-doping. Ultimul care a comentat scandalul în care este implicată românca este directorul WTA, cel care are încredere deplină în „Simo”.

Directorul WTA, susţinere totală pentru Simona Halep

Steve Simon este sigur că Simona Halep nu a încălcat regulamentul, şi nu a consumat în mod intenţionat Roxadustat. Directorul WTA i-a oferit credit total româncei, pentru care susţine că are o „simpatie”, şi speră ca adevărul să iasă la iveală.

„Cred că nu a făcut nimic intenționat. Nu i-aș chestiona niciodata integritatea Simonei Halep. Acestea fiind spuse, cred însă cu tărie în programul nostru anti-doping și cred că este unul bun. Jucătoarele îl aprobă, de asemenea. Dacă o întrebați pe Simona, la rândul ei, îl susține.

Sunt foarte încrezător că, pe măsură ce avansăm în proces, adevărul va ieși la iveală și vom lucra cu el corespunzător. Dar am multă simpatie pentru Simona, pentru că nu i-aș pune la îndoială niciodată integritatea”, a declarat Steve Simone, directorul WTA, pentru Tennis Majors.

Reclamă

Aşa cum AntenaSport a anunţat în exclusivitate, Halep îşi caută dreptatea la un tribunal din Marea Britanie. Abia apoi se va duce la TAS.

Mats Wilander, reacţie fermă după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Mats Wilander a oferit primele declaraţii, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Fostul campion suedez este de părere că românca este nevinovată, şi susţine că aceasta ar fi putut lua Roxadustat din greşeală.

Deşi susţine că nu o cunoaşte pe deplin pe „Simo”, Mats Wilander este convins că românca nu ar fi luat în mod intenţionat nicio substanţă interzisă.

Reclamă 4 / 0/3

Inima mea este alături de Simona Halep. Nu aș pretinde niciodată că o cunosc. Dar am urmărit-o jucând o mulțime de meciuri de tenis de-a lungul anilor și am intervievat-o de câteva ori. Aș spune că, dintre toate jucătoarele pe care le-am întâlnit, ea este una dintre cele care nu are cum să facă ceva intenționat. Ea a spus că va încerca să își reabiliteze numele.

Nu se știe niciodată, este posibil ca în ziua de azi să iei din greșeală ceva despre care nu știi mare lucru. Dar, din nou, nu-mi pot imagina că există un sportiv în lumea tenisului profesionist care să nu știe ce este bine să consume. Așa că mă gândesc că este o greșeală clară. Undeva pe parcurs, nu-mi pot imagina… Cred că Simona Halep este o mare atletă și o mare ființă umană, iar inima mea este cu ea. Și sper că își poate reabilita numele, pentru că vreau să o văd pe teren, pentru că presupun că este nevinovată, are un spirit grozav„, a declarat Mats Wilander, pentru Eurosport.

Recomandări
  • Directorul WTA, susţinere totală pentru Simona Halep
  • Ce mesaj i-a transmis Steve Simon româncei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și