Închide meniul

”E o nebunie!” Iga Swiatek, marea câștigătoare a turneului de la Indian Wells 2022! Poloneza care a eliminat-o pe Simona Halep va urca pe locul 2 WTA

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2022, 0:53

”E o nebunie!” Iga Swiatek, marea câștigătoare a turneului de la Indian Wells 2022! Poloneza care a eliminat-o pe Simona Halep va urca pe locul 2 WTA

Iga Swiatek, marea câștigătoare a turneului de la Indian Wells 2022

Profimedia

Iga Swiatek, marea câștigătoare a turneului de la Indian Wells 2022

Swiatek, care în semifinale a trecut de Simona Halep, s-a impus în ultimul act în faţa sportivei elene Maria Sakkari, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, scor 6-4, 6-1, într-o oră şi 21 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca urmare a acestui succes, Iga Swiatek va urca pe locul 2 WTA, cel mai bun din carieră.

Poloneza a câştigat luna trecută şi turneul de la Doha, tot de categorie WTA 1000, astfel că a ajuns la 11 victorii şi zero înfrângeri în acest an la acest tip de turnee.

Iga Swiatek, prima reacție după ce a câștigat Indian Wells 2022

”E o nebunie! Nu mă așteptam să fiu în acest loc, sincer. Nu mă așteptam să joc atât de bine. Chiar vorbeam cu antrenorii mei, îi întrebam oare când mă voi adapta și eu condițiilor din California? Fiecare meci cu Maria este o provocare. Între noi e deja o rivalitate importantă, cred că vom juca multe finale în anii următori!

Reclamă

Le mulțumesc tuturor celor din staff, au știut cum să lucreze la moralul meu. Le mulțumesc și celor prezinți în tribune. Au fost alături de noi și este important în aceste vremuri. Trebuie să fim solidari alături oamenii din Ucraina!”, a spus Iga Swiatek după ce a câștigat Indian Wells.

Ilie Năstase, scos din minți de înfrângerea Simonei Halep cu Iga Swiatek

Simona Halep a fost învinsă de Iga Swiatek, 6-7, 4-6, în semifinalele de la Indian Wells, după un meci pe muchie de cuțit. Simona a ratat două mingi pentru a câștiga primul set și s-a accidentat apoi. Ilie Năstase s-a enervat după ce românca a părăsit competiția.

Ilie Năstase n-a putut să urmărească până la capât înfrângerea suferită de Simona Halep și s-a culcat încă dinainte să se termine primul set.

Reclamă 4 / 0/3

”M-am uitat la primul set, până la tie-break. După aia, m-am enervat și m-am culcat. Acum nu mai contează că ea e pe locul 14, a fost odată locul 1, asta e cel mai important”, a spus Ilie Năstase, citat de Playsport.

Marea noastră campioană a acuzat şi probleme medicale, însă a scos în evidenţă părţile pozitive din partida cu poloneza. Simona Halep a pierdut la tie-break primul set cu Iga Swiatek, scor 6-8, la capătul unei lupte intense

Simona Halep urmează să joace la turneul de la Miami dacă va fi aptă din punct de vedere medical.

Recomandări
  • Iga Swiatek, marea câștigătoare a turneului de la Indian Wells 2022
  • Poloneza care a eliminat-o pe Simona Halep va urca pe locul 2 WTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și