Închide meniul

Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2024, 10:07

Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!

Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup

Elina Svitolina, învinsă de Ana Bogdan / Colaj Profimediaimages

Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor imediat după eşecul dramatic suferit în meciul cu România, de la Billie Jean King Cup. Ocupanta locului 18 WTA a avut o primă reacţie la finalul partidei de dublu, care le-a dus pe tricolore în premieră la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina a condus cu 2-0, dar a cedat in extremis. Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei României la turneul final al BJK Cup, impunându-se în ultimul meci al întâlnirii cu Ucraina de la Fernandina Beach (SUA).

Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după eşecul cu România de la BJK Cup

Starul din tenisul feminin ucrainean a transmis un mesaj pe reţelele sociale prin care a anunţat că atât ea, cât şi colegele sale, au făcut tot ce au putut pentru a obţine calificarea. Le-a promis fanilor că întreaga echipă a Ucrainei va fi mai puternică în următoarele meciuri.

Am luptat. Am dat totul în fiecare meci! Am fost foarte, foarte aproape de a obţine victoria. Dar, din păcate, norocul nu a fost de partea noastră. Data viitoare vom fi mai bune şi mai puternice. Sunt mândră de echipa noastră„, a scris Elina Svitolina pe contul ei de Instagram.

Reclamă

În meciul de dublu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au învins cu 6-2, 7-6 echipa Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok. Au sărbătorit pe teren, iar imaginile s-au viralizat imediat.

Nici nu ştiu ce am făcut. Ştiu doar că am văzut mingea şi am lovit-o. Mi-am spus doar să o trimit în cross. Mi-am spus că sunt pregătită să joc atât de mult. Am multă energie, sunt pregătită. Am făcut asta pentru România”, a spus Ana Bogdan, la interviul acordat pe teren, la finalul partidei.

Eram pe val şi am continuat să jucăm. Suntem fericite că există oameni care ne-au susţinut azi. A făcut diferenţa, v-am auzit tot meciul şi vă mulţumim foarte mult. Vom merge şi vom juca cu aceeaşi pasiune, vom lupta. Nu va conta scorul”, a spus şi Jaqueline Cristian.

Reclamă 4 / 0/3

România, revenire fabuloasă împotriva Ucrainei la Billie Jean King Cup

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, care au înlocuit cuplul Mara Gae/Anca Todoni, s-au impus cu 6-2, 7-6 (9/7) în faţa surorilor gemene Liudmila şi Nadia Kicenok, după două ore de joc.

După un prim set, dominat de românce şi câştigat cu 6-2, ucrainencele au început foarte bine actul secund şi au condus cu 3-0. Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au reuşit să revină şi au egalat, 3-3, apoi au salvat două mingi de set la 5-4 pentru adversare, ducând setul în tiebreak. Surorile Kicenok au avut 4-1 şi 5-3, dar româncele nu au cedat, egalând, 5-5, apoi ratând mingi de meci la 6-5 şi 7-6, pentru a se impune în cele din urmă cu 9-7.

România a reuşit o revenire spectaculoasă după ce a fost condusă cu 2-0 şi va juca la turneul final de la Sevilla, din toamnă.

Vineri, Ana Bogdan a fost învinsă Lesia Ţurenko în trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost întrecută de Elina Svitolina cu 6-3, 7-5.

Sâmbătă, Ana Bogdan a reuşit să o învingă pe Elina Svitolina cu 6-4, 4-6, 6-3, iar Jaqueline Cristian a câştigat în faţa Lesiei Ţurenko, cu 2-6, 6-4, 6-4.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și