Închide meniul

O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 decembrie 2023, 19:11

O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului

O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte

Minge de fotbal / Profimedia

O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Pontypridd United, formaţie din prima ligă galeză, a fost deja depunctată cu 6 puncte şi a ajuns pe ultimul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pedeapsa poate fi mult mai dură însă. Pontrypridd United poate fi penalizată cu 141 de puncte din cauza neregulilor financiare şi contractuale. Această penalizare ar fi cea mai mare depunctare din istoria fotbalului.

O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte!

Echipa Pontypridd United, din prima ligă a Ţării Galilor, s-ar putea confrunta cu o penalizare de 141 de puncte din cauza unei serii de nereguli financiare şi contractuale, de care o acuză Federaţia galeză de fotbal (FAW), informează EFE, potrivit agerpres.ro.

Pontypridd a fost găsită vinovată de 18 acuzaţii de nereguli financiare şi i-au fost retrase deja şase puncte în clasament, dar ar putea pierde alte 135 de puncte dacă va alinia vreun jucător fără contract înainte de finalul sezonului 2024-2025.

FAW a acuzat clubul Pontypridd United că nu a plătit banii pe care îi datora jucătorilor, precum şi de faptul că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale pe care le avea faţă de aceştia, pe lângă faptul că nu a înregistrat corect jucătorii şi comis o aliniere necorespunzătoare.

Reclamă

Comisia independentă care s-a ocupat de acest caz cazul a interzis clubului galez să facă recrutări în următoarele două ferestre de transferuri, aşa că Pontypridd nu va putea încorpora niciun jucător până în ianuarie 2025.

În urma penalizării de şase puncte, Pontypridd United a ajuns pe ultimul loc al clasamentului, cu şapte puncte după 18 meciuri.

Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă! Răspuns clar al spaniolului despre eventuala retrogradare a lui Manchester City

Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă! Manchester City are emoţii în ceea ce priveşte cele peste 100 de încălcări ale regulamentului. În urmă cu o săptămână, Everton a fost penalizată cu 10 puncte în Premier League, pentru încălcarea regulamentului de profitabilitate şi sustenabilitate.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fostului avocat al „cetăţenilor”, Manchester City şi Chelsea, alte echipe acuzate că au încălcat fair-play-ul financiar, riscă pedepse mult mai dure. Cu toate acestea, Pep Guardiola nu are de gând să plece prea curând de pe Etihad.

Antrenorul celor de la Manchester City a fost întrebat ce va face în cazul în care „cetăţenii” vor fi retrogradaţi, dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

„În acest moment avem prezumţia de nevinovăţie. Ştiu că oamenii îşi doresc asta. O ştiu, o simt. Eu voi aştepta. Voi aştepta şi voi vedea ce se va întâmpla, iar după ce se va da o sentinţă vom veni aici şi vom da explcaţii.

Dar cu siguranţă nu îmi voi decide viitorul în funcţie de a juca aici (n.r. în Premier League) sau în League One (n.r. liga a 3-a din Anglia). Absolut. Sunt şanse mai mari să rpmân aici dacă suntem în League One decât dacă am fi în Champions League”, a declarat Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și