Închide meniul

Ilie Năstase, uluit când a aflat ce decizie a luat Simona Halep înainte să fie audiată la TAS: „E riscant, poţi să îi enervezi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 19:25

Ilie Năstase, uluit când a aflat ce decizie a luat Simona Halep înainte să fie audiată la TAS: „E riscant, poţi să îi enervezi!

Ilie Năstase, uluit când a aflat ce decizie a luat Simona Halep înainte să fie audiată la TAS

Simona Halep şi Ilie Năstase / Hepta

Ilie Năstase s-a declarat uluit când a aflat ce decizie a luat Simona Halep înainte să fie audiată la TAS. Suspendată patru ani din tenis, românca în vârstă de 32 de ani mai are o singură cale de atac. Va încerca să îşi dovedească nevinovăţia, la Lausanne, în perioada 7-9 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, „Simo” şi-a anunţat deja revenirea pe teren. Va juca într-un demonstrati care va avea loc, în această vară, la Cluj-Napoca. Meciul va avea loc pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival. Simona Halep şi Andrei Pavel vor face pereche la dublu împotriva soţilor Steffi Graf şi Andre Agassi

Ilie Năstase, uluit când a aflat ce decizie a luat Simona Halep înainte să fie audiată la TAS

Primul lider ATP din istorie se teme că Simona Halep poate avea de suferit. Năstase a afirmat că riscul pe care şi-l asumă fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros este mult prea mare.

Ar trebui să vă interesați dumneavoastră dacă are voie să joace. După mine, ea nu ar trebui să riște așa ceva. E riscant, poți să îi enervezi pe cei de la Laussane. Nu cred că cei de la Lausanne preferă să vadă jucătorii jucând până nu se dă o decizie.

E o demonstrație, nu e un turneu. Demonstrații pot să fac și eu, nu e nimic. Ea vrea să rămână în formă, așa poate vedea în ce formă e. Este o demonstrație. Am citit și eu. Sunt invitați să facă treaba asta. E un antrenament, nu putem să vedem ce formă are, dacă joacă cu cineva care nu este de valoarea ei, nu o putem evalua. Nu știu cât de mult se antrenează Steffi Graf, nu a mai jucat de 15 ani, nu știu cât de mult se antrenează. Dar pentru Simona e un antrenament bun, cu spectatori„, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

Reclamă

Simona Halep a făcut o primă declaraţie odată ce s-a aflat că va juca în acest meci demonstrativ.

Am trăit momente foarte speciale în Cluj, pe acel teren frumos. De-abia aştept să fiu din nou acolo, alături de Steffi Graf şi Andre Agassi. Ne vedem în Cluj”, a declarat Simona Halep.

Ce avere a ajuns să aibă Simona Halep în 2024

S-a aflat ce avere a ajuns să aibă Simona Halep în 2024, după cea mai grea perioadă a carierei ei. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros nu a mai jucat un meci de tenis din luna august 2022. „Simo” a primit o suspendare drastică, de 4 ani, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Mai are o singură cale de atac, la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 32 de ani, Halep a câștigat 40.203.437 de dolari din turneele de tenis. Suma care a intrat în conturile ei a fost semnificativ mai mică după ce a fost impozitată.

Potrivit ziuaconstanta.ro, care citează TOP 300 Capital, Simona Halep are în prezent o avere estimată la 48-52 de milioane de euro. Ea ocupă locul 198 în clasament.

Simona Halep apăruse în 2017, în premieră, în topul celor mai bogați 300 de români. Averea ei era estimată atunci la 20-22 de milioane de euro. A făcut apoi un salt important și a reușit să își dubleze averea până în 2021. În urmă cu trei ani, ocupa locul 140, cu aproximativ 47 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și