Închide meniul
NEWS ALERT

Indian Wells 2021 | S-a tras la sorţi tabloul principal! Simona Halep şi Emma Răducanu pot fi adversare încă din turul 3. Ce se întâmplă cu Sorana Cîrstea şi Irina Begu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 8:31

Indian Wells 2021 | S-a tras la sorţi tabloul principal! Simona Halep şi Emma Răducanu pot fi adversare încă din turul 3. Ce se întâmplă cu Sorana Cîrstea şi Irina Begu

Simona Halep, cuvinte uriașe pentru Emma Răducanu

Profimediaimages

Favorită numărul 11, Simona Halep (17 WTA) este calificată direct în turul 2. Acolo va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Shuai Zhang (China) şi Marta Kostyuk (Ucraina). Dacă va reuşi să se impună, atunci poate da chiar peste campioana de la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Emma Răducanu pot fi adversare în turul 3 de la Indian Wells 2021

Şi tânăra de 18 ani, cu origini româneşti, nu va juca în manşa inaugurală. În turul secund o aşteaptă confruntarea cu câştigătoarea meciului dintre Aliaksandra Sasnovich (Belarus) şi Maria Camila Osorio Serrano (Columbia).

De altfel, toate sportivele din România sunt pe aceeaşi parte a tabloului. Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 32, va lua startul în turul 2. Acolo poate da peste Ann Li (Statele Unite) sau Misaki Doi (Japonia).

Irina Begu joacă în manşa inaugurală cu Fiona Ferro (Franţa). Sportiva de 24 de ani ocupă locul 83 WTA. În cazul în care va reuşi să câştige, Begu o va întâlni Jil Teichmann, favorită numărul 31.

Reclamă

Emma Răducanu şi-a găsit antrenor pentru Indian Wells

Emma Răducanu (18 ani), campioana de la US Open, şi-a găsit antrenor, cel puţin pentru Indian Wells. Sportiva britanică de origine română se pregăteşte alături de Jeremy Bates (59 ani).

Recent, Jaiden Micheal, un cunoscut om de televiziune britanic, a sfătuit-o pe Emma Răducanu să îl numească antrenor pe Darren Cahill, însă campioana de la US Open a luat o altă decizie.

De menţionat este că Bates este şi antrenorul lui Briton Katie Boulter (25 ani), care va juca în calificări la Indian Wells. Luna trecută, tânăra de 18 ani a renunţat la Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să câştige US Open 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţie savuroasă a Simonei Halep, după ce a aflat că Emma Răducanu va juca la Transylvania Open

Simona Halep o poate avea adversară pe Emma Răducanu atât la Indian Wells, cât şi la Transylvania Open. Pe Halep a surprins-o decizia Emmei Răducanu de a veni să joace în România.

Va fi o provocare pentru mine, mai ales că vine cu o încredere mare, după ce a obţinut un rezultat mare. Este foarte interesant că a ales să vină, vrea să joace acasă la ‘mamaie’, aşa cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc„, a spus Simona Halep, la plecarea spre turneul de la Indian Wells.

Recomandări
  • Tabloul principal de la Indian Wells 2021
  • Simona Halep şi Emma Răducanu pot fi adversare în turul 3

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și