Închide meniul

Dumitru Dragomir, despre suspendarea Simonei Halep: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă. Doamna Halep merita mult mai mare respect în toată Europa”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2023, 18:11

Reclamă
Dumitru Dragomir, despre suspendarea Simonei Halep: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă. Doamna Halep merita mult mai mare respect în toată Europa

Simona Halep a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj

Simona Halep, la US Open 2022 / Profimedia Images

Dumitru Dragomir a oferit declaraţii tari despre suspendarea Simonei Halep. Românca nu a mai jucat niciun meci oficial de peste 7 luni. Simo nu are încă niciun verdict după suspendarea provizorie din octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci, ea a fost depistată pozitiv la Roxadustat, caz care nu a fost încă judecat. Dragomir susţine că situaţia ar fi fost alta dacă Simo se năştea în Statele Unite.

Dumitru Dragomir, despre suspendarea Simonei Halep

„Dacă nu ar fi româncă, se judeca în două luni sau în cel mai rău caz 90 de zile. Fiind româncă, îi pun numai tălpi. Dacă era americancă, în a treia săptămână o chemau și în a patra juca. Nu are nicio șansă pentru că e româncă, iar cum se poartă cu noi conducerea comunității europene, nici slugile cele mai nenorocite, nevrednice așa, n-ar merita să aibă soarta noastră.

Doamna Halep merita mult mai mare respect în toată Europa. Îi doare în pălărie de noi. Există judecători cinstiți, dar sunt puțini în toată lumea. Ăsta e trendul. Cum ai ridicat capul… Eu de ce am lăsat-o acum mai moale? Nu de bătrânețe. Poate că am minte mai multă. Nu pot să stau nici cu ciocul mic. Tot mai cârâi din când în când, dar nici să fii numai poziția ghiocelului”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros

Chiar dacă nu a mai jucat niciun meci de la US Open 2022, bookmakerii îi dau şanse Simonei Halep să evolueze la Roland Garros şi chiar să şi câştige trofeul pentru a doua oară în carieră.

Reclamă

Simona Halep are o cotă de 20 pentru cucerirea celui de-al treilea trofeu de Grand Slam al carierei. Doar nouă jucătoare au cote mai mici decât Simo. Iga Swiatek este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 1.90.

Ons Jabeur (10), Paula Badosa (15), Coco Gauff (15), Elena Rybakina (17), Barbora Krejcikova (17.50), Aryna Sabalenka (18), Maria Sakkari (18) și Caroline Garcia (18) sunt considerate a avea șanse mai mari decât Halep.

Simona e cotată cu șanse mai bune decât alte nume sonore din circuit, precum Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Amanda Anisimova, Ekaterina Alexandrova, Emma Răducanu, Petra Kvitova sau Victoria Azarenka. Altfel, Sorana Cîrstea are cotă 75 la adjudecarea celui de-al doilea Grand Slam al anului.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac, despre Simona Halep: ”Doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă”

Ion Ţiriac a vorbit despre Simona Halep. Campioana noastră a fost suspendată provizoriu pentru dopaj şi nu a mai jucat niciun meci în ultimele şase luni. Miliardarul român a fost întrebat dacă Simo va putea juca la Roland Garros 2023 şi a venit cu un răspuns clar.

„Că e Roland Garros sau Roma, doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă – și mi se pare că joacă, vine și la Stejarii, la pregătire fizică, la toate treburile – însă e greu să spui.

Nu are turnee, nu are seturi jucate, nu are competiție. Unde începe și până unde ajunge, nu știu”, a spus Ion Ţiriac, la o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și