Închide meniul

Jelena Ostapenko a câștigat turneul de la Dubai! Fosta adversară a Simonei Halep a „demolat-o” pe Veronika Kudermetova în finală

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 10:21

Jelena Ostapenko a câștigat turneul de la Dubai! Fosta adversară a Simonei Halep a „demolat-o pe Veronika Kudermetova în finală

Jelena Ostapenko a câștigat turneul de la Dubai

Profimedia

Jucătoarea letonă Jelena Ostapenko, locul 21 WTA, care a eliminat-o în semifinale pe Simona Halep, a câştigat sâmbătă turneul de categorie WTA 500 de la Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jelena Ostapenko a câștigat turneul de la Dubai

Ostapenko a învins-o în finală pe sportiva din Rusia Veronika Kudermetova, numărul 31 WTA, scor 6-0, 6-4, într-o oră şi cinci minute.

Pentru Jelena Ostapenko este al cincilea trofeu la simplu din carieră, după cele de la Roland Garros, Seul (ambele 2017), Lucemburg (2019) şi Eastbourne (2021).

Letona va urca datorită acestui succes pe locul 13 WTA.

Reclamă

Simona Halep: „Nu pot să stric toată săptămâna pentru eșecul cu Ostapenko!”

Halep e cu moralul ridicat deși a pierdut semifinala cu Ostapenko.

Mă nemulțumește setul trei, pentru că mi-am pierdut concentrarea și n-am mai stat acolo punct cu punct. Dar nu pot să stric toată săptămâna doar pentru acest set. Bineînțeles, sunt supărată pentru ce s-a întâmplat în setul trei. Dar merg înainte și, cu astfel de meciuri, o să devin mai bună din punct de vedere mental.

Nu a fost o cădere mentală, nu consider că am căderi mentale. Nu mi-a mers prea bine serviciul, am vrut să fac prea multe, din cauză că ea a stat foarte aproape de linie și intra în retur. A fost probabil un trac emoțional acolo și n-am avut concentrarea suficientă pentru a menține un serviciu solid”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că nu şi-a apărat trofeul cucerit în 2020 la Dubai, Halep va coborî în clasamentul WTA până pe locul 26.

Recomandări
  • Jelena Ostapenko a câștigat turneul de la Dubai
  • Fosta adversară a Simonei Halep a „demolat-o” pe Veronika Kudermetova în finală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și