Închide meniul

Jessica Pegula, reacţie savuroasă după revenirea epică împotriva Irinei Begu la Charleston. „Ce s-a întâmplat aici?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2023, 8:53

Reclamă
Jessica Pegula, reacţie savuroasă după revenirea epică împotriva Irinei Begu la Charleston. „Ce s-a întâmplat aici?

Jessica Pegula, reacţie savuroasă după revenirea epică împotriva Irinei Begu la Charleston

Jessica Pegula. la Charleston / Profimediaimages

Jessica Pegula a avut o reacţie savuroasă după revenirea epică împotriva Irinei Begu, în optimile de finală ale turneului de la Charleston. Ocupanta locului 3 WTA a reuşit să câştige după ce a fost condusă, de româncă, cu 4-0 în setul decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În setul 3, Begu a condus cu 4-0, după ce a câştigat 10 game-uri consecutive. Americanca Pegula nu a cedat şi s-a impus în cele din urmă cu 7-5, 4-6, 6-4.

Jessica Pegula, reacţie savuroasă după revenirea epică împotriva Irinei Begu la Charleston

(Ce s-a întâmplat, la ce am fost martori aici?) Nu am nicio idee, sincer! Eram la un punct de a-mi distruge racheta şi acum sunt aici. Aşa este tenisul, meciul e gata abia la final. Încercam doar să iau un game, pentru că pierdusem multe la rând. Am încercat apoi să ţin de un game, apoi am continuat să câştig. Mă bucur că am reuşit să mă calific!

Ştiam că am nevoie de puţin ajutor şi publicul mi-a fost alături. Chiar a ajutat, aşa că vă mulţumesc atât de mult!

(Ce crezi că ai învăţat astăzi despre tine? A fost o revenire epică!) Sunt greu de învins! Da! Nu te voi lăsa să câştigi. A fost un moment în care căzusem şi ea a reuşit să joace un tenis foarte bun. Sunt doar dură!„, a declarat Jessica Pegula, potrivit wtatennis.com.

Reclamă

Irina Begu, locul 34 WTA şi cap de serie 15, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Charleston, cu premii totale de 780.000 de dolari. Begu a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, principala favorită şi locul 3 WTA, scor 7-5, 4-6, 6-4.

Meciul a durat două ore şi 30 de minute. Pentru prezenţa în optimi, Begu şi-a asigurat un premiu de 9.340 de dolari şi 55 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Pegula va urma meciul cu a 12-a favorită, Paula Badosa. Iberica s-a calificat în sferturi la Charleston, pentru a treia ediţie la rând, după victoria cu Diana Shnaider, scor 6-1, 6-3.

Irina Begu, eliminată de Qinwen Zheng din turul doi de la Miami Open

Luna trecută, Irina Begu a fost eliminată de Qinwen Zheng, din turul doi de la Miami Open 2023. Românca aflată pe locul 34 WTA a suferit o înfrângere greu de digerat în turneul cu premii în valoare de 8.800.000 de dolari.

Begu a fost învinsă de sportiva chineză Qinwen Zheng, locul 23 WTA şi favorită 23, scor 2-6, 6-1, 6-1, în două ore şi trei minute.

Irina Begu începuse perfect, cu un break, meciul cu Zheng. A condus cu 2-0 şi 5-1 şi a închis setul din a treia încercare. A urmat o cădere inexplicabilă a reprezentantei noastre. Begu a mai reuşit să îşi treacă în cont numai două game-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și