Închide meniul

Madrid Open 2022 | Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-6, 2-6. „Sori”, eliminată surprinzător. Irina Begu e și ea OUT

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2022, 16:45 / Actualizat: 20 februarie 2024, 17:27

Madrid Open 2022 | Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-6, 2-6. „Sori, eliminată surprinzător. Irina Begu e și ea OUT

Sorana Cîrstea e a doua rachetă a României

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Hepta

Reprezentantele României au luat startul în primul tur de la Madrid Open 2022, dar doar Simona Halep a reușit să treacă de primul tur. Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost eliminate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz a fost primul meci al zilei. Sportiva de 32 de ani, aflată pe locul 27 WTA, era favorită să obţină calificarea. Iberica de pe poziţia a 52-a în ierarhia mondială a produs însă surpriza şi a eliminat-o pe „Sori”.

Irina Begu – Belinda Bencic 4-6, 1-6

Irina Begu, locul 62 WTA, venită din calificări, a fost eliminată, joi, în primul tur al turneului de categorie WTA 1.000 Madrid Open.

Ea a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-1, de jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11, după un meci care a durat o oră şi 32 de minute.

La finalul primului set, Begu a cerut asistenţă medicală după o accidentare suferită la glezna stângă.

Reclamă

În manşa a doua, Bencic va evolua cu Karolina Muchova din Cehia, locul 67 WTA.

Pentru prezenţa în primul tur la Madrid, Begu va primi un premiu de 22.000 de euro şi 30 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-6, 2-6

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-6, 2-6. Final de meci! Sorana a avut patru mingi de break, dar le-a ratat pe toate. Cîrstea a fost eliminată după o oră şi 36 de minute. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-6, 2-5. Dezastru pentru jucătoarea din România. Nuria Parrizas-Diaz a câştigat patru game-uri la rând şi serveşte pentru câştigarea meciului.

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-6, 2-1. Sorana are un start mult mai bun în setul secund.

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-6. Set pentru Nuria! Sorana a avut două şanse de break, dar le-a irosit şi Parrizas-Diaz a reuşit să-şi adjudece primul act.

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 4-5. Iberica serveşte pentru câştigarea primului set.

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 3-4. Revenire spectaculoasă a româncei. A reuşit break-ul şi imediat după şi-a făcut, în premieră în acest meci, serviciul.

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 1-4. Sorana nu îşi găseşte ritmul şi are mari probleme în primul set. Are deja trei game-uri de recuperat!

Reclamă

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 1-1. Răspuns pe măsură al jucătoarei noastre. „Sori” a câştigat pe serviciul adversarei.

Update: Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz 0-1. Break pentru iberică în primul game.

Update: A început disputa dintre Sorana Cîrstea şi Nuria Parrizas-Diaz. Românca serveşte prima!

Update: Meciul urmează să înceapă în câteva momente! Se dispută în condiţii indoor, din cauza ploii.

Știrea inițială

„Sori” tocmai a ajuns până în semifinale la Instanbul, acolo unde le-a eliminat pe Kamilla Rakhimova, Arantxa Rus şi Julia Grabher. Veronika Kudermetova a oprit-o din drumul spre câştigarea competiţiei. Cîrstea nu a mai jucat niciodată cu Nuria Parrizas-Diaz. Meciul lor este programat pe arena Manolo Santana.

Cîrstea a avut un mesaj special pentru fani înaintea meciului cu iberica. Şi-a făcut apariţia pe zgură şi a transmis: „Iubesc această arenă„!

Duelul Soranei va fi urmat de confruntarea dintre Simona Halep, locul 21 WTA, şi sportiva chineză Shuai Zhang (40 WTA).

LIVE SCORE Irina Begu – Belinda Bencic

Irina Begu, ocupanta locului 62 WTA, este jucătoarea din România cu cel mai dificil start la Madrid Open 2022. Va juca, în al doilea meci de pe terenul 3, cu sportiva elveţiană Belinda Bencic, locul 13 WTA şi favorită 11. Partida este programată să înceapă în jurul orei 13:30.

Begu vine din calificări, acolo unde le-a eliminat în minimum de seturi pe Ekaterine Gorgodze și Kamilla Rakhimova. Bucureşteanca a mai jucat o signură dată cu Bencic şi are amintiri plăcute. A câştigat duelul din 2016, de la Birmingham.

Irina Begu a obţinut performanţe notabile în turneul care a fost patronat până anul trecut de Ion Ţiriac. În 2015 şi 2016 a ajuns până în sferturile de finală.

Sorana Cîrstea, încântată după ce Twitter a fost cumpărat de Elon Musk

Sorana Cîrstea a reacţionat după ce Elon Musk a anunţat că va plăti 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra Twitter. Ocupanta locului 27 WTA este extaziată de această tranzacţie.

„Sori” a dezvăluit că va reveni pe contul ei de Twitter, acolo unde nu mai postase nimic de la finalul anului trecut. Peste 160.000 de urmăritori are sportiva din România.

Am revenit pe Twitter, full-time! Îți mulțumesc, Elon Musk, pentru că l-ai făcut grozav din nou!”, a postat Sorana Cîrstea pe contul ei.

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Sorana Cîrstea – Nuria Parrizas-Diaz şi Irina Begu – Belinda Bencic vor fi LIVE SCORE pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și