Închide meniul

„Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2024, 18:45

Reclamă
„Mai bine tăcea! Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt colaborarea cu Carlos Martinez

Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a renunţat la colaborarea cu Carlos Martinez

Cristian Tudor Popescu şi Simona Halep / Colaj Hepta

Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a renunţat la colaborarea cu Carlos Martinez. Cunoscutul jurnalist a arătat-o cu degetul pe fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) a decis să pună capăt colaborării cu antrenorul spaniol după numai două luni. Decizia a fost luată de „Simo” imediat după ce s-a accidentat la genunchi și s-a retras de la turneul de la Oeiras.

Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a renunţat la Carlos Martinez

CTP s-a declarat deranjat de modul în care Halep l-a prezentat pe Carlos Martinez. Nu îşi explică de ce fostul lider WTA a luat atât de repede o astfel de decizie drastică.

Vedeți, ce nu-mi place aici este că Simona a făcut niște declarații în momentul în care l-a cooptat pe antrenorul spaniol. A făcut niște declarații aproape ditirambice, că se înțelege foarte bine cu el, că ce bun e, că pe zgură va face cu el lucruri extraordinare. Ca la scurt timp, iată, să rupă colaborarea!

Nu-i frumos așa ceva! Mai bine tăcea, decât să fie contrastul acesta chiar ușor ridicol între declarațiile entuziaste… Iar acum rupe, după cum îi e obiceiul… Fiindcă ruptul relațiilor peste noapte cu antrenorii e obiceiul Simonei. Să recunoaștem asta.

Reclamă
Reclamă 4

Nu prea mi-a plăcut asta și nu înțeleg nici de ce l-a schimbat. Ce speră acum, pe cine vrea să ia? Avea sezonul pe zgură, omul e specializat în tenis pe zgură, n-am înțeles”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru gsp.ro.

Simona se pregătește acum alături de Vasile Antonescu, un fost jucător de tenis. Totodată, alături de aceasta, la Paris, se află și Sabin Topală, un kinetoterapeut.

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins. Ea a explicat, în postarea de pe rețelele de socializare, că durerea de genunchi a revenit la partida cu McCartney Kessler și că nu a mai putut continua duelul. Totodată, aceasta a dat asigurări că nu se va da bătută și va reveni, mai puternică, la următorul turneu.

Reclamă

Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și