Închide meniul
BREAKING NEWS

Simona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 16:47

Reclamă
Simona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii

Simona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez

Simona Halep, în timpul unui turneu / Hepta

Simona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Jucătoarea din Constanța a luat o decizie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a jucat primul meci de la revenirea în circuit, la Miami, Simona Halep a anunțat că va fi antrenată de Carlos Martinez. Chiar Darren Cahill a fost cel care a intermediat discuțiile dintre cei doi.

Simona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez

Totuși, se pare că această colaborare nu a fost una de lungă durată. Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, decizia a fost luată atunci când Simona Halep s-a accidentat la genunchi și s-a retras de la turneul de la Oeiras.

Cei doi ar fi ajuns la concluzia că nu sunt pe aceași lungime de undă și că nu se pot înțelege cu privire la stilul și metodele de pregătire.

Sursa citată anterior anunță faptul că, în momentul de față, Simona se pregătește alături de Vasile Antonescu, un fost jucător de tenis. Totodată, alături de aceasta, la Paris, se află și Sabin Topală, un kinetoterapeut.

Reclamă
Reclamă 4

Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”

Geroge Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a oferit o primă reacţie. Cosac se aştepta ca Halep să primească un wildcard în cele din urmă, chiar dacă şansele erau foarte mici, dar nu consideră că este vorba despre o nedreptate.

Anul acesta, clasamentul nu o ajută pe Simona Halep, iar fostul număr 1 WTA a sperat la o invitaţie din partea organizatorilor. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Halep se va concentra acum asupra turneului WTA 125 Trophee Clarins, care se dispută tot la Paris.

„Mă așteptam să primească wildcard la Paris. Totuși, Simona Halep a fost lider mondial și câștigătoare de Grand Slam chiar la Roland Garros. Nu știu dacă este neapărat o nedreptate, pentru că este pe undeva normal ca ei să prefere sportivii din Franța. Și noi îi ajutăm pe ai noștri atunci când putem să facem asta.

Reclamă

Cu siguranță, Simona Halep a sperat să primească wildcard. Mai ales că Roland Garros este printre competițiile ei favorite. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Chiar îmi pare foarte rău pentru Simona Halep”, a declarat George Cosac, pentru prosport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și