Închide meniul

„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 21:54

„Martalogu, sau cum îl cheamă? Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu şi Patrick Mouratoglou / Colaj Hepta & Profimedia

Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou. Francezul o pregătea pe dubla câştigătoare de Grand Slam în momentul în care aceasta a fost depistată cu roxadustat la US Open 2022. Ulterior, Mouratoglou a luat vina asupra sa pentru faptul că Halep a primit din partea echipei sale suplimentul contaminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, pedeapsa Simonei Halep a fost redusă la 9 luni, iar fostul număr 1 WTA se pregăteşte pentru primul meci după un an şi jumătate. Ea o va întâlni pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami.

„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep

Simona Halep este fără antrenor în acest moment, iar Cristian Tudor Popescu nu a ratat ocazia de a-l face praf din nou pe antrenorul francez, atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Horia Tecău să o antreneze pe dubla câştigătoare de Grand Slam. Acesta este de părere că românca ar trebui să reia colaborarea cu australianul Darren Cahill:

„Eu n-aș mai îndrăzni să fac vreo predicție în legătură cu următorul antrenor al Simonei. După ce s-a întâmplat cu acel ‘Martalogu’, sau cum îl cheamă, nu îmi mai asum nicio predicție.

Despre Horia Tecău pot să spun atât: a fost un excelent jucător de dublu. După sau chiar înaintea lui Andrei Pavel ca importanță în istoria tenisului românesc… a fost dublu campion de Grand Slam, număr unu mondial la dublu.

Reclamă

A fost un jucător de mare clasă, dar are experiență puțină ca antrenor. E încă foarte tânăr în această meserie. Simona Halep are nevoie de cineva cu experiență.

Simona însăși e foarte experimentată, matură. Cred că Simona Halep și Horia Tecău sunt prea apropiați, ca vârstă. Cel mai bine ar fi să revină Darren Cahill, după părerea mea”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit sport.ro.

Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami

Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami! Românca revine în circuit după o pauză de aproximativ un an şi jumătate, iar prima adversară va fi Paula Badosa, fostă ocupantă a locului 2 mondial, care astăzi se află abia pe locul 80 WTA în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Simona Halep nu a mai jucat de un an şi jumătate, jucătoarea din Spania a evoluat ultima oară în urmă cu o lună, în primul tur de la Dubai, acolo unde s-a retras după doar un set disputat în meciul cu Sun.

La o zi după ce a aflat că o va întâlni pe Simona Halep în primul tur de la Miami, Paula Badosa a postat un mesaj care a stârnit multe reacţii printre urmăritorii săi, asemănător cu cele postate de Stefanos Tsitsipas, iubitul ei:

„Arătarea vulnerabilității este un semn de curaj”, a scris Paula Badosa, pe contul său de X (fostul Twitter).

Câţiva urmăritori se întreabă dacă mesajul transmis de Badosa are legătură cu o posibilă retragere din turneu:

„Spune acum dacă te retragi. Nu în ziua meciului sau cu o zi înainte”, a scris un utilizator, făcând referire la momentul de la Indian Wells, atunci când jucătoarea din Spania s-a retras din turneu chiar înaintea meciului din primul tur.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și