Închide meniul

Momente de panică pentru Simona Halep la Miami! Românca a cerut intervenția fizioterapeutului în meciul cu Badosa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 martie 2024, 23:57

Momente de panică pentru Simona Halep la Miami! Românca a cerut intervenția fizioterapeutului în meciul cu Badosa

Simona Halep a cerut time-out medical în meciul de la Miami cu Paula Badosa / Captură Digi Sport

Momente de panică pentru Simona Halep la Miami! După un prim set superb pentru româncă, la primul meci la revenirea în circuitul WTA, fostul număr 1 WTA a avut mai mult de tras în setul secund. Paula Badosa a ridicat și ea nivelul, iar Halep s-a confruntat cu mai multe probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Badosa a reușit să facă break-ul devreme în setul secund, iar cele două jucătoare au mers apoi cap la cap cu propriul serviciu. La 5-4 pentru Badosa, Halep a cerut un time-out medical.

Momente de panică pentru Simona Halep la Miami! Românca a cerut intervenția fizioterapeutului în meciul cu Badosa

Românca a acuzat probleme la umărul drept și a fost masată în zona cu probleme timp de câteva minute. În ciuda durerilor, Halep a zâmbit și a revenit pe teren în cele din urmă. După acest time-out medical, Paula Badosa și-a făcut serviciul și a trimis partida în setul decisiv.

Jucătoarea din Spania a câștigat setul secund cu 6-4, asta după ce Simona Halep își trecuse în cont primul set cu 6-1, după o prestație foarte bună, la primul meci după revenirea în circuitul feminin.

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile

Simona Halep a intrat pe terenul 1 de la Miami în uralele publicului, asta după ce a fost nevoită să aștepte ore bune, după ce pe arena turneului de la Miami s-au disputat alte trei partide înaintea duelului său cu Paula Badosa. (VEZI AICI IMAGINI CU FOSTUL NUMĂR 1 MONDIAL LA REVENIREA PE TEREN)

Reclamă

Halep este susținută de zeci de români în tribunele arenei de la Miami care flutură „tricolorul”. Ea a intrat pe teren în uralele spectatorilor, care strigau „Simona, Simona!”. De asemenea, s-a putut observa un zâmbet larg pe chipul dublei câștigătoare de Grand Slam în momentul în care a ieșit de la vestiare.

Meciul ei de revenire are loc tot în Statele Unite ale Americii, țară în care a jucat și ultimul meci înainte de suspendare. Simona Halep pierdea în primul tur la US Open 2022 în fața Dariei Snigur din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și