Închide meniul

Simona Halep, start fabulos de meci la revenirea pe teren! Şi-a „distrus” adversara. Statisticile care spun totul despre „Simo”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 martie 2024, 23:09

Simona Halep, start fabulos de meci la revenirea pe teren! Şi-a „distrus adversara. Statisticile care spun totul despre „Simo

Simona Halep, start fabulos de meci la revenirea pe teren

Simona Halep, la Miami / Profimedia

Simona Halep, start fabulos de meci la revenirea pe teren. Fostul număr 1 WTA joacă în primul tur de la Miami contra Paulei Badosa, locul 80 WTA. După un an și jumătate de la ultimul meci disputat, Halep face o partidă mare în Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca face să pară că nu a lipsit deloc din circuit, după un prim set extraordinar cu Badosa. Ea a avut nevoie de 38 de minute pentru a-și trece în cont primul set.

Simona Halep, start fabulos de meci la revenirea pe teren

Sub privirile lui Stefanos Tsitsipas, iubitul Paulei Badosa, Simona Halep a defilat în primul set de la Miami. Jucătoarea din Spania a început cu un game alb partida, dar Halep a demonstrat din nou că este o mare campioană și a avut o reacție pe cinste.

Ea a reușit două break-uri și a câștigat patru game-uri la rând în debutul partidei. De asemenea, ea a reușit și câteva lovituri marcă înregistrată, reamintind de perioada în care se afla în topul tenisului mondial.

Game-ul decisiv al primului set a avut loc la 4-1, atunci când Simona a salvat nu mai puțin 5 mingi de break. În cele din urmă, ea a câștigat setul cu 6-1, după ce a închis prima manșă cu o lovitură superbă.

Reclamă

În primul set, Paula Badosa a avut 23 de erori neforțate, în timp ce Simona Halep a fost mult mai sigură pe ea, cu 9 erori neforțate.

 

Reclamă 4 / 0/3

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile

Simona Halep a intrat pe terenul 1 de la Miami în uralele publicului, asta după ce a fost nevoită să aștepte ore bune, după ce pe arena turneului de la Miami s-au disputat alte trei partide înaintea duelului său cu Paula Badosa. (VEZI AICI IMAGINI CU FOSTUL NUMĂR 1 MONDIAL LA REVENIREA PE TEREN)

Halep este susținută de zeci de români în tribunele arenei de la Miami care flutură „tricolorul”. Ea a intrat pe teren în uralele spectatorilor, care strigau „Simona, Simona!”. De asemenea, s-a putut observa un zâmbet larg pe chipul dublei câștigătoare de Grand Slam în momentul în care a ieșit de la vestiare.

Meciul ei de revenire are loc tot în Statele Unite ale Americii, țară în care a jucat și ultimul meci înainte de suspendare. Simona Halep pierdea în primul tur la US Open 2022 în fața Dariei Snigur din Ucraina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și