Închide meniul

Ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Anna Kalinskaya, din optimile de la Washington

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2022, 9:59

Ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Anna Kalinskaya, din optimile de la Washington

Simona Halep, la turneul de la Washington

Simona Halep, la turneul de la Washington/ Profimedia

  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Simona Halep – Anna Kalinskaya, în optimi la Washington

Simona Halep şi Anna Kalinskaya se vor duela în optimile turneului de la Washington. Partida va avea loc în jurul orei 22:00, fiind programată a treia pe arena centrală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Washington, după ce a trecut în primul tur de Cristina Bucşa. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 7-5, după o oră şi 21 de minute de joc.

Ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Anna Kalinskaya

Simona Halep se va duela în premieră cu Anna Kalinskaya. Meciul este programat al treilea pe arena „Stadium”, şi astfel va începe în jurul orei 22:00. Înaintea partidei româncei, pe aceeaşi arenă, vor mai avea loc confruntările Emil Ruusuvuori – Hubert Hurkacz, şi Jessica Pegula – Daria Gavrilova.

Reclamă

Dacă va trece de Kalinskaya, Halep poate da peste învingătoarea partidei dintre Kaia Kanepi, favorita 6 a turneului, şi Lin Zhu. Mai departe în turneu, în semifinale, Simo s-ar putea duela cu Jessica Pegula sau Andreea Petkovic.

Simona Halep nu s-a mai duelat cu Anna Kalinskaya până acum în circuitul WTA. Rusoaica a obţinut biletele pentru optimile turneului Citi Open, după ce a trecut clar de Madison Brengle, scor 6-0, 6-3.

Reclamă

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington

Simona Halep a revenit la turneul de la Washington după o pauză de cinci ani. Americanii au profitat din plin de prezența campioanei noastre. Simo a fost întrebată dacă cunoaște un restaurant românesc în oraș.

„Nu știu dacă există un restaurant românesc la Washington, voi să-mi spuneți!„, a fost reacția amuzată a Simonei Halep, conform digisport.ro.

Halep a avut nevoie de puțin peste o oră ca să acceadă în turul secund la turneul de la Washington. Cristina Bucșa i-a propus probleme doar în finalul setului secund, când a recuperat trei game-uri consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur, atmosfera e frumoasă. M-am simțit binevenită. Vă mulțumesc! Mi-a luat puțin mai mult timp să mă acomodez, azi am avut ceva probleme, mă bucur că am închis meciul în două seturi. Câteodată mă concetrez pe jocul adversarei, altă dată pe jocul meu, discut cu antrenorul despre ce vreau să fac. Știu că nu există perfecțiunea, dar pun multă presiune pe mine. Astăzi am luat totul punct cu punct”, a mai spus Simona Halep.

Câți bani poate câștiga Simona Halep la Citi Open

Simona Halep a revenit pe teren, după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022. Românca a luat startul la competiția din Washington, ce se desfășoară în perioada 30 iuli – 7 august. Fostul lider WTA a mai participat la Citi Open în 2017.

Premiile totale puse la bătaie de organizatori sunt de puțin peste 250.000 de dolari. O sumă decentă, în comparație cu alte turnee din circuitul WTA. La Wimbledon, spre exemplu, anul acesta s-au oferit premii record, în valoare de peste 40 de milioane de lire sterline.

Astfel, la Citi Open, după victoria din primul tur, Simona Halep a încasat 2835 de dolari. Pentru turul secund, Simo va câştiga 4100 de dolari, iar pentru turul trei, 6200. Premiile vor crește din faza semifinalelor, unde pentru o calificare, românca va câştiga 11.000 de dolari. Dacă va ajunge în ultimul act, fostul lider WTA va primi un cec de aproape 20.000 de dolari, iar dacă va triumfa în turneul de la Washington, Halep va câștiga 33.200 de dolari.

Simona Halep se află pe locul trei, în ceea ce privește banii adunați de-a lungul timpului, doar din tenis. 39.633.297 de dolari este suma câștigată de româncă pe parcursul carierei de jucătoare profesionistă, fiind depășită doar de Serena și Venus Williams.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep